a jakie kolorki salek proponujecie? ja miałem plan na niebieski i łuski seledynowe ale nigdy tak nie malowałem i mogę spieprzyć a do mastera już niedaleko!
dark angles green do scorpion greena lub regal blue do enchanted blue- najlepiej aby kolorki kontrastowały z kolorem skóry, wtedy bardziej przyciągają uwagę
pytanie takie mam jak skóre maluszej i czy nie lepiej by ich troche rozjasnic bo w tym momencie imho tak troche murzynsko wygladaja ;p
ja pierwszego ogra mizialem vermin brownem -> dwarf flash + jakies tam high lighty ale wyszedl nigger 100%, wczoraj wzialem sie za drugiego z graveyard earth'em -> dwar flash i pol jego plecow wyglada juz bardziej eee europejsko ;p
ten był malowany scorched, scocrched + bestial brown(50% na 50%), scorched+bestial (20%na 80%), sam bestial brown, bestial brown+kommando khaki(50%na 50%) i na koncu, bestial + kommando khaki(20% na 80%)
Sam sie zdziwiłem dlaczego taki ciemny wyszedl, bo poprzednie ogry tak malowałem i wychodził jaśniejsze ale i tak mi sie podoba a narazie nie mam czasu przemalowywać Dzisiaj bedzie nowa porcja fotek! może dzisiaj salke zaczne i spodnie u niego!