Leadbelchers WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Sądzę, że zrób coś ze zdjęciami, pomysł mi się nie podoba.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Niezłe, takie ogrowe
co do zdjęć: już nawet pomijając mierną jakość, to mała uwaga- kadruj zdjęcia!!! grubo ponad 60% zdjęcia zajmuje niepotrzebne tło!
co do samych konwersji: z tego co można odszyfrować ze zdjęć, konwersje wydają się porządne. pomysł co najmniej oryginalny muszę je na żywo obczaić.
co do samych konwersji: z tego co można odszyfrować ze zdjęć, konwersje wydają się porządne. pomysł co najmniej oryginalny muszę je na żywo obczaić.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
No pomysl to miales na prawde przedni, strasznie to zabawne... Czekam na dalsze postepy w malowaniu bo fajnie sie zapowiada...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
a jakie kolorki salek proponujecie? ja miałem plan na niebieski i łuski seledynowe ale nigdy tak nie malowałem i mogę spieprzyć a do mastera już niedaleko!
tez widzialem na zywca ;p
pytanie takie mam jak skóre maluszej i czy nie lepiej by ich troche rozjasnic bo w tym momencie imho tak troche murzynsko wygladaja ;p
ja pierwszego ogra mizialem vermin brownem -> dwarf flash + jakies tam high lighty ale wyszedl nigger 100%, wczoraj wzialem sie za drugiego z graveyard earth'em -> dwar flash i pol jego plecow wyglada juz bardziej eee europejsko ;p
pytanie takie mam jak skóre maluszej i czy nie lepiej by ich troche rozjasnic bo w tym momencie imho tak troche murzynsko wygladaja ;p
ja pierwszego ogra mizialem vermin brownem -> dwarf flash + jakies tam high lighty ale wyszedl nigger 100%, wczoraj wzialem sie za drugiego z graveyard earth'em -> dwar flash i pol jego plecow wyglada juz bardziej eee europejsko ;p
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
ten był malowany scorched, scocrched + bestial brown(50% na 50%), scorched+bestial (20%na 80%), sam bestial brown, bestial brown+kommando khaki(50%na 50%) i na koncu, bestial + kommando khaki(20% na 80%)
Sam sie zdziwiłem dlaczego taki ciemny wyszedl, bo poprzednie ogry tak malowałem i wychodził jaśniejsze ale i tak mi sie podoba a narazie nie mam czasu przemalowywać Dzisiaj bedzie nowa porcja fotek! może dzisiaj salke zaczne i spodnie u niego!
Sam sie zdziwiłem dlaczego taki ciemny wyszedl, bo poprzednie ogry tak malowałem i wychodził jaśniejsze ale i tak mi sie podoba a narazie nie mam czasu przemalowywać Dzisiaj bedzie nowa porcja fotek! może dzisiaj salke zaczne i spodnie u niego!
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Szkoda że dwóch takich samych. Drugi mógł by np. nosić... Slanna