Z okazji Dnia Kobiet
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Z okazji Dnia Kobiet
Z okazji Dnia Kobiet chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim Kobietom, które goszczą na naszym forum, które grają w Warhammera i nie tylko.
Życzę wam: większej uległości facetów wobec was:], abyście były bardziej szanowane przez facetów, wyższych zarobków, wyższej pozycji społecznej oraz aby dotyczące was pomysły posłanki Anny Sobeckiej nie weszły w życie:]
Z czysto specjalizacyjnych życzeń to: życzę wam częstszego wygrywania na turniejach no i .... żeby was więcej grało w Warhammera:]
Tego i jeszcze więcej życzę ja Heinrich_von_Tod - Grzegorz
Życzę wam: większej uległości facetów wobec was:], abyście były bardziej szanowane przez facetów, wyższych zarobków, wyższej pozycji społecznej oraz aby dotyczące was pomysły posłanki Anny Sobeckiej nie weszły w życie:]
Z czysto specjalizacyjnych życzeń to: życzę wam częstszego wygrywania na turniejach no i .... żeby was więcej grało w Warhammera:]
Tego i jeszcze więcej życzę ja Heinrich_von_Tod - Grzegorz
Ja nie trawie tych wszystkich swiat : dnia kobiet ,walntynki ....
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Speak to the hand =;](./images/smilies/eusa_hand.gif)
Ateista to osoba nie wierząca w Boga, nie wyznająca żadnej wiary.Pawełek pisze:ja jestem ateistą i świąt nie obchodzę.
Święto Kobiet to święto świeckie, jak walentynki, dzień chłopaka czy dzień dziecka i nie ma nic to wspólnego z wiarą.
Nie, no ja Walentynek też nie trawię, serduszka i gotowe smsy mi bokiem wychodzą. Natomiast pracuję w biurze, mam tu dużo koleżanek i całkiem sympatycznie jest jak się podejdzie z jakąś pralinką. Bez okazji tez im czasem coś preznetujemy. Ale dziś to jakoś milej, a i one same nic przeciw nie mają.
Więc wszystkiego dobrego, miłe panie!![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Więc wszystkiego dobrego, miłe panie!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chyba jak kogosz kochasz
albo jest ci bliski to nie dajesz mu prezentow i jestes dla niej mily tylko w walentynki
tylko starsz sie bez okazji itp. .....
Te wszystkie takie swieta sa na sile
dasz cos bo wypada ........ ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Te wszystkie takie swieta sa na sile
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
serio?Heinrich_von_Tod pisze:Ateista to osoba nie wierząca w Boga, nie wyznająca żadnej wiary.Pawełek pisze:ja jestem ateistą i świąt nie obchodzę.
Święto Kobiet to święto świeckie, jak walentynki, dzień chłopaka czy dzień dziecka i nie ma nic to wspólnego z wiarą.
dzięki! na drugi raz będę wiedział...
"Marian, czy my sie musimy tak o wszystko kłócić?"...
Panowie, celem tego tematu, jak przypuszczam, było złożenie Paniom życzeń, a my znów się zaczynamy o coś przegadywać... Ja rozumiem dyskusje o zasady, wałki, szarże, armie i co tam jeszcze chcemy, ale niech raz się uda zrobić coś bez dyskusji.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mam prośbę do moderatury o przerzucenie postów innych niż życzenia do innego tematu i tam się będziemy spierać do woli (jak mi czas pozwoli
). Najśmieszniejsze jest to, że te wszystkie posty natrzaskało 4 userów... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Żeby nie było, to zgadzam się że Walentynki są bardzo często na siłę, a gotowe smsy to gwóźdź do trumny. Natomiast mówiąc za siebie, to nic nie robię na zasadzie "bo tak trzeba z urzędu".![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Panowie, celem tego tematu, jak przypuszczam, było złożenie Paniom życzeń, a my znów się zaczynamy o coś przegadywać... Ja rozumiem dyskusje o zasady, wałki, szarże, armie i co tam jeszcze chcemy, ale niech raz się uda zrobić coś bez dyskusji.
Mam prośbę do moderatury o przerzucenie postów innych niż życzenia do innego tematu i tam się będziemy spierać do woli (jak mi czas pozwoli
Żeby nie było, to zgadzam się że Walentynki są bardzo często na siłę, a gotowe smsy to gwóźdź do trumny. Natomiast mówiąc za siebie, to nic nie robię na zasadzie "bo tak trzeba z urzędu".
i jeden modNajśmieszniejsze jest to, że te wszystkie posty natrzaskało 4 userów...
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A wiecie że Archaon też była kobietą?
A więc najlepsze życzenia dla zacnych kobiet, w tym szczególnie tych które mają chociaż pośredni kontakt z tym strasznym hobby (tak więc panowie - przekażcie prosze życzenia waszym lepszym połówkom), a także najlepsze życzenia dla waszych: demonetek, witch elfek, wampirek, magiczek, dewotek, (archaonów??) i całych armii HE ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
to ja się dołaczę do życzeń panów wyżej.
wszystkim paniom życze aby nigdy nie traciły swego piekna, pociechy z mężczyzn, no i oczywiście duużo..... same wiecie czego :p
a wtajemniczonym w WFB zycze nieskończonego szcześcia w kosciach i osiągniecia szczytu talentyu dowódczego, jesli można tak to nazwać...
PS. Ataman ma racje... trzeba by tym witch elfkom chociaż podstawi zrobic z okazji ich świeta![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
wszystkim paniom życze aby nigdy nie traciły swego piekna, pociechy z mężczyzn, no i oczywiście duużo..... same wiecie czego :p
a wtajemniczonym w WFB zycze nieskończonego szcześcia w kosciach i osiągniecia szczytu talentyu dowódczego, jesli można tak to nazwać...
PS. Ataman ma racje... trzeba by tym witch elfkom chociaż podstawi zrobic z okazji ich świeta
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)