Z okazji Dnia Kobiet
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Z okazji Dnia Kobiet
Z okazji Dnia Kobiet chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim Kobietom, które goszczą na naszym forum, które grają w Warhammera i nie tylko.
Życzę wam: większej uległości facetów wobec was:], abyście były bardziej szanowane przez facetów, wyższych zarobków, wyższej pozycji społecznej oraz aby dotyczące was pomysły posłanki Anny Sobeckiej nie weszły w życie:]
Z czysto specjalizacyjnych życzeń to: życzę wam częstszego wygrywania na turniejach no i .... żeby was więcej grało w Warhammera:]
Tego i jeszcze więcej życzę ja Heinrich_von_Tod - Grzegorz
Życzę wam: większej uległości facetów wobec was:], abyście były bardziej szanowane przez facetów, wyższych zarobków, wyższej pozycji społecznej oraz aby dotyczące was pomysły posłanki Anny Sobeckiej nie weszły w życie:]
Z czysto specjalizacyjnych życzeń to: życzę wam częstszego wygrywania na turniejach no i .... żeby was więcej grało w Warhammera:]
Tego i jeszcze więcej życzę ja Heinrich_von_Tod - Grzegorz
Ja nie trawie tych wszystkich swiat : dnia kobiet ,walntynki ....
Ateista to osoba nie wierząca w Boga, nie wyznająca żadnej wiary.Pawełek pisze:ja jestem ateistą i świąt nie obchodzę.
Święto Kobiet to święto świeckie, jak walentynki, dzień chłopaka czy dzień dziecka i nie ma nic to wspólnego z wiarą.
Nie, no ja Walentynek też nie trawię, serduszka i gotowe smsy mi bokiem wychodzą. Natomiast pracuję w biurze, mam tu dużo koleżanek i całkiem sympatycznie jest jak się podejdzie z jakąś pralinką. Bez okazji tez im czasem coś preznetujemy. Ale dziś to jakoś milej, a i one same nic przeciw nie mają.
Więc wszystkiego dobrego, miłe panie!
Więc wszystkiego dobrego, miłe panie!
Chyba jak kogosz kochasz albo jest ci bliski to nie dajesz mu prezentow i jestes dla niej mily tylko w walentynki tylko starsz sie bez okazji itp. .....
Te wszystkie takie swieta sa na sile dasz cos bo wypada ........
Te wszystkie takie swieta sa na sile dasz cos bo wypada ........
serio?Heinrich_von_Tod pisze:Ateista to osoba nie wierząca w Boga, nie wyznająca żadnej wiary.Pawełek pisze:ja jestem ateistą i świąt nie obchodzę.
Święto Kobiet to święto świeckie, jak walentynki, dzień chłopaka czy dzień dziecka i nie ma nic to wspólnego z wiarą.
dzięki! na drugi raz będę wiedział...
"Marian, czy my sie musimy tak o wszystko kłócić?"...
Panowie, celem tego tematu, jak przypuszczam, było złożenie Paniom życzeń, a my znów się zaczynamy o coś przegadywać... Ja rozumiem dyskusje o zasady, wałki, szarże, armie i co tam jeszcze chcemy, ale niech raz się uda zrobić coś bez dyskusji.
Mam prośbę do moderatury o przerzucenie postów innych niż życzenia do innego tematu i tam się będziemy spierać do woli (jak mi czas pozwoli ). Najśmieszniejsze jest to, że te wszystkie posty natrzaskało 4 userów...
Żeby nie było, to zgadzam się że Walentynki są bardzo często na siłę, a gotowe smsy to gwóźdź do trumny. Natomiast mówiąc za siebie, to nic nie robię na zasadzie "bo tak trzeba z urzędu".
Panowie, celem tego tematu, jak przypuszczam, było złożenie Paniom życzeń, a my znów się zaczynamy o coś przegadywać... Ja rozumiem dyskusje o zasady, wałki, szarże, armie i co tam jeszcze chcemy, ale niech raz się uda zrobić coś bez dyskusji.
Mam prośbę do moderatury o przerzucenie postów innych niż życzenia do innego tematu i tam się będziemy spierać do woli (jak mi czas pozwoli ). Najśmieszniejsze jest to, że te wszystkie posty natrzaskało 4 userów...
Żeby nie było, to zgadzam się że Walentynki są bardzo często na siłę, a gotowe smsy to gwóźdź do trumny. Natomiast mówiąc za siebie, to nic nie robię na zasadzie "bo tak trzeba z urzędu".
i jeden mod w swoim podforum wstyd spamowac ,a gdzies trzebaNajśmieszniejsze jest to, że te wszystkie posty natrzaskało 4 userów...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A wiecie że Archaon też była kobietą?
A więc najlepsze życzenia dla zacnych kobiet, w tym szczególnie tych które mają chociaż pośredni kontakt z tym strasznym hobby (tak więc panowie - przekażcie prosze życzenia waszym lepszym połówkom), a także najlepsze życzenia dla waszych: demonetek, witch elfek, wampirek, magiczek, dewotek, (archaonów??) i całych armii HE
to ja się dołaczę do życzeń panów wyżej.
wszystkim paniom życze aby nigdy nie traciły swego piekna, pociechy z mężczyzn, no i oczywiście duużo..... same wiecie czego :p
a wtajemniczonym w WFB zycze nieskończonego szcześcia w kosciach i osiągniecia szczytu talentyu dowódczego, jesli można tak to nazwać...
PS. Ataman ma racje... trzeba by tym witch elfkom chociaż podstawi zrobic z okazji ich świeta
wszystkim paniom życze aby nigdy nie traciły swego piekna, pociechy z mężczyzn, no i oczywiście duużo..... same wiecie czego :p
a wtajemniczonym w WFB zycze nieskończonego szcześcia w kosciach i osiągniecia szczytu talentyu dowódczego, jesli można tak to nazwać...
PS. Ataman ma racje... trzeba by tym witch elfkom chociaż podstawi zrobic z okazji ich świeta