Po czym poznać weterana?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

to może dość ciężki do przełknięcia przykład był..;)
ale na euro ze 2 lata temu (fluffi popraw mnie jeśli się mylę:P) grał koleś z USA chaosem... w rozpisce nic nie miał a wszystkich masakrował. co druga osoba czytając jego rozpiske podliczała punkty bo nie wierzyła że ta armia to wszystko, nie wiadomo gdzie te punkty były. rozpiska wyglądała niesamowicie niepozornie, wszyscy sie zastanawiali jakim cudem to może wogóle grać a tymbardziej wygrywać. a gość raz za razem kasował ludzi.
no i ten efekt zaskoczenia, niepozorności dawał mu ogromną przewagę. a do tego gość był bardzo dobry ale wymiatał taktyką, ustawieniem jednostek, ich wykorzystaniem.

ciekaw jestem czy przy obecnych CSach battl stanie się bardziej grą strategiczną...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

ale na euro ze 2 lata temu (fluffi popraw mnie jeśli się mylęRazz) grał koleś z USA chaosem... w rozpisce nic nie miał a wszystkich masakrował. co druga osoba czytając jego rozpiske podliczała punkty bo nie wierzyła że ta armia to wszystko, nie wiadomo gdzie te punkty były. rozpiska wyglądała niesamowicie niepozornie, wszyscy sie zastanawiali jakim cudem to może wogóle grać a tymbardziej wygrywać. a gość raz za razem kasował ludzi.
no i ten efekt zaskoczenia, niepozorności dawał mu ogromną przewagę. a do tego gość był bardzo dobry ale wymiatał taktyką, ustawieniem jednostek, ich wykorzystaniem.
i po tym się powinno poznawac weterana... bo jak dla mnie to kolo który bierze najbardziej chamski standard demonów/VC idzie na turniej i go wygrywa nie jest żadnym autorytetem/weteranem/świetnym graczem. Tym bardziej jeśli wczesniej grał inna armią ale zmienił ja tylko dlatego, że wyszła mocniejsza, która praktycznie gra sama. 0 (słownie zero) szacukena dla takich typów.
Obrazek

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

tak a propos weteranow - ma ktos moze numer komorki do Balcera?

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Malal pisze:Po tym ze do walki na rewolwery nie przychodzi z nozem a nastepnie jeczy ze to nie fair
jak w sygnaturze ;)
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Cyel - mistrzowskie! I dokładnie o to chodzi. Az mam ochote podkraśc Ci ten opis ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

w tym co Vocal napisał jest trochę prawdy, przykład: tegoroczne PGA i Cyel z demonami rozpa niestandardowa to chłopaki chyba nie mieli pojęcia jak to ugryźć

ale ogólnie rzecz biorąc to Malal ma racje :twisted:

Akuma
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Akuma »

"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
"Guns are for idiots - you just point and shoot - knives are for artists you can go very very personal with them" ;-)

Who said that - ( winner gets a cookie ;D )

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Joker? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arghal
Chuck Norris

Post autor: Arghal »

V (V for Vendetta)... ? Ale trochę styl wypowiedzi mi nie pasuje :P

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Joker mówił o nożach, że ludzie przy nożach pokazują kim są tak naprawdę

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

Leon Zawodowiec CIENIASY!

a jak nie Leon to z filmu Guy'a Ritchie: lock stock and two smokin barels polski tytuł porachunki

ODPOWIEDZ