Jak skoncze
na razie masakruje mnie dreadnought chaosu
PlayStationPortable
Moderator: Zaklinacz Kostek
Po bitwie dajcie znać jak było
aktualnie nie mam juz jej w zakładkach bo miałem formata ale była taka petycja dear cos tam cos we psp users (albo jakos tak)... innymi słowyc pisało tam "my posiadacze psp chcemy aby gra assasins creed wyszła na psp i tam dalej jakies pisy czemu itp" a na dole był przycisk sing a petiton a petycji z tego co pamietam było juz z 93000 albo cos takiego wiec całkiem prawdopodobne.... a linka ci nie dam bo to z googli wszedłem i tak poszperałem pootwiersałem jakies zakładki jakies gówienka i juz ^^ a co do zman jakie maja tam byc to nic nie wiem alepewno bedzie takie samo tylko z jakimis małymi dodatkami (jak pop)
Petycja była, nawet ją podpisywałem Ale od petycji do wydania gry to jeszcze droga bardzo, bardzo długa, i nie wiadomo czy twórcy AC cokolwiek sobie zrobią z tą petycją.
Ja teraz sobie sprawiłem Pro Evolution Soccera 2009 i muszę przyznać, że graficznie stoi na bardzo wysokim poziomie, bardzo fajny jest też tryb Become a Legend. Po wgraniu patcha, mamy też wszystkie licencje. Jedynie boli brak komentarza (jest tylko przy strzeleniu bramki).
Teraz przymierzam się do Loco Roco 2
Ja teraz sobie sprawiłem Pro Evolution Soccera 2009 i muszę przyznać, że graficznie stoi na bardzo wysokim poziomie, bardzo fajny jest też tryb Become a Legend. Po wgraniu patcha, mamy też wszystkie licencje. Jedynie boli brak komentarza (jest tylko przy strzeleniu bramki).
Teraz przymierzam się do Loco Roco 2