ciekawie
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ale napewno lepiej niz teraz
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
A jak na if rzucałem niszczenie przedmiotu i niszczyłem RoH?najpierw wchodzila if, ale zaraz potem byl miscast
to sa stare zasady, juz nieaktualne.. obecnie jest tylko miscast.. nie ma juz IF, wiec problem nie wystepujeMaster of reality pisze:A jak na if rzucałem niszczenie przedmiotu i niszczyłem RoH?najpierw wchodzila if, ale zaraz potem byl miscast
No to wałowałKris pisze:btw - gdzie jest zapis, że trzeba używać magicznej broni? z tego co pamiętam lizakowy kolega używał na biegaczu albo słomki i shielda albo GW - zaleznie co bardziej mu pasowało...
Jezeli nie masz pewnosci czy piszesz dobrze to nie pisz.Klops napisał wszystko poprawnie a Ty go poprawiasz wprowadzajac osoby w bład.Polecam FAQ 2009 i dział bronie.Andrzej pisze:Jeżeli masz magiczną włócznie, to po spadnięciu z wierzchowca dalej jej używasz
jestem wystarczająco dokładny.. a Ty sie pomyliłes. Czary można normalnie rzucać będąc magiem w combacie - jest tylko pare wyjatków -> wspomniane przez Ciebie pociski.Kris pisze:Asassello - bądź dokładny - można rzucac czary w combacie, ale nie wszystkie. Magic missle wypadają z definicji. Można generalnie rzucać czary które działają na maga, lub mają napisane, że mozna je rzucać w combacie
Jeżeli nie masz pewności czy poprawiasz dobrze to nie poprawiajChory pisze:Andrzej napisał:
Jeżeli masz magiczną włócznie, to po spadnięciu z wierzchowca dalej jej używasz
Jezeli nie masz pewnosci czy piszesz dobrze to nie pisz.Klops napisał wszystko poprawnie a Ty go poprawiasz wprowadzajac osoby w bład.Polecam FAQ 2009 i dział bronie. Wink
Od kiedy włócznie są mounted only?Jedyna opcja że nie używasz magicznej broni to wtedy gdy masz magiczną lancę, speara, biegasz latasz na czymś co może paść(smok) i to coś zginie