DEAD SPACE

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

DEAD SPACE

Post autor: Mauler »

Eloł
Gram w DS na PC. Zaciąłem się na mega wielkim potworze, który jest na końcu 6 rozdziału (ten potwór sie nazywa Lewiatan). Generalnie to takie wilekie monstrum w głównym magazynie żywności. Najpierw nawala w nas 3 mackami, z żółtymi zgrubieniami (trzeba strzelać w te zgrubienia- to jasne). Potem ze środka tego padalca wylatująw naszą stronę takie wielkie kule. Można je łapać telekinezą i odrzucać mu w japę. Ale, kurde jak długo?!?! koniec końców to bydlę mnie zabija...
Jak go przeszliście?
Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Za pierwszym razem. :P

Kule mozna rozstrzelac zanim wogole z niego wyleca :wink:
W Macki strzelaj w narosl taka wielka :D Poznasz bo swieci lekko i wybucha.
Ogolnie jakies 5-6 min zabawy.

Trudnosc 2/5 :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Ufff, po heroicznej walce i wyprztykaniu się z całej amunicji pokonałem potworsa. Dzięki, Malal!!
Obrazek

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Warto zagrać w tą gre :P ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

O jeszcze jak warto! Najlepszy horror w jaki grałem. Ma swietny (choć liniowy scenariusz), bardzo mroczną i gęstą atmosferę i świetnie zaprojektowaną postać, którą sie gra. Bronie są naprawdę INNE niż w zwykłych grach (poza małymi wyjatkami oparte tylko na cieple- piły plazmowe, miotacze ognia, lasery itd.), które można rozbudowywać, no i Przeciwnicy przed duże P! ;) Otóż nekromorfy bo tak się nazywają to monstra wielonogie, wielorękie i wielogłowe i wielomackie i w ogóle wielo.... :) Dowcip polega na tym, ze ich się nie da zabić tradycyjnie, np headshotem. Je trzeba POĆWIARTOWAĆ :), żeby przestały pełzać, bo nawet stwór bez nóg i głowy dalej pełza żeby cię zabić. Muza i grafika zwala z fotela. Naprawdę warto!
Obrazek

ODPOWIEDZ