http://oz.games-workshop.com/games/warh ... layers.pdfpalen pisze:Mogłby ktoś podać jeszcze raz jakiś link do statystyk tej jednostki, ponieważ games workshop zmieniło swoją stronę i tamtan stary link już nie działa.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Mengile strzelają na 24? tak? bo cholera nie jestem pewien
dzięki bardzo
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Mengile są wypaśne. Wystarczy zobaczyć co się działo na kohortexie tam naprawde dużo armii ich miało w maksymalnej liczbie. Nie dość,że strzelają wypaśnie to mają spory potencjał w cc. Jeśli nie magią to nie ma jak ich zabardzo zdjąć.....
bzdura. Zdjąć nie aż tak trudno, więc trzeba ich naprawdę dobrze chronić.Jeśli nie magią to nie ma jak ich zabardzo zdjąć.....
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Są świetni, ale nie jest to oddział bezmyślny, ktory mozemy wystawić na środek armii i przestać go kontrolować. Zdejmuje ich cala masa rzeczy, a jedynie fasty i strzelcy sobie z nimi nie poradzą.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Chyba ze jest immune to psychology - a tego tałatajstwa dużo ostatnimi czasy
Zaczelem teraz grac na mengilach w imperium, i bardzo fajnie mi sie gra. Ostatnio wlasnie tak zaszarżowałem: trzy baty, dwóch łuczników TK, jednego swarma. Przeciwnicy zbytniej wagi nie przywiazuja do tych dodatkowych 100pkt, a ja tylko sobie wyliczam jak ladnie mengile sie splacaja
Zaczelem teraz grac na mengilach w imperium, i bardzo fajnie mi sie gra. Ostatnio wlasnie tak zaszarżowałem: trzy baty, dwóch łuczników TK, jednego swarma. Przeciwnicy zbytniej wagi nie przywiazuja do tych dodatkowych 100pkt, a ja tylko sobie wyliczam jak ladnie mengile sie splacaja
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Poprostu ostatnio zrobili sie modni. Do niedawna nikt na nich nie grał poza 6ed. DE. Fakt są dobzi ale widac ze tu jst podobnie jak z demonami i vampirami jak ktos to ma w rpozpisce to ja tez musze to miec!
Fakt faktem są zajebisci ale prawda jest taka ze aktualnie 80% graczy wkłada ich do rozpisek tylko dla tego bo inni ich mają
Musze to napisac To jest godne politowania
Fakt faktem są zajebisci ale prawda jest taka ze aktualnie 80% graczy wkłada ich do rozpisek tylko dla tego bo inni ich mają
Musze to napisac To jest godne politowania
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Corvus Albus
- Kretozord
Ja zagrałem nimi raz w życiu i się spłacili zjedli klocek krasnoludzkiej piechoty coro'wej od boku xD to był atak życia Ich wystawialność względem demonów wydaje się wręcz idealna tylko dobra przeciwmagia bo bez tego cienko z chłopcami ;p Sam się zastanawiam czy nie upchać ich do rozpiski i to będzie mój jedyny spec slot, ale zobaczymy po testach.
Co do tego, że ludzie się na nich rzucili co z tego jak duża większość nie ma ich figurek hihihi (chyba xD) a Shades'ami nie dałbym ich proxować
Co do tego, że ludzie się na nich rzucili co z tego jak duża większość nie ma ich figurek hihihi (chyba xD) a Shades'ami nie dałbym ich proxować