W sumie podobnie szybkie jak driadyManfred pisze:jak dla mnie za wolne, i nie za specjalne przez to

Moderator: Gremlin
Klocki kawalerii?? Treekiny? Ja takich dobrych rzutów nie mamScimitar pisze:Ostatnio tak dla zabawy wziąłem 3 treekiny na mastera w Lublinie i co tam pisać, ale spisały się rewelacyjnie.
Doskonale się spisywały przeciw WE (antidotum na driady), a poza tym ładnie potrafiły zaszarżować i przytrzymać jakieś klocki kawalerii, szczególnie z BSB. No i ładnie odciążały treemanaChyba dam im więcej szans.
A czy jest taka jednostka, która by nie spełniała tego kryterium ?Kacper pisze:To fakt, ale... treekiny mają wady i zalety.
a treekiny kasuja szeregi, a pozatym takie slodkie sa, sam mam 3, byl to moj 1 special jaki do lesniakow kupilem. A pozatym doskonale spisuja sie do trzymania flanki na ktorej siedzi jakas 5 silverkow lub rydwanik i takie tam inne szkaradztwaManfred pisze:@Scimi
no niby tak ale driady są skirmishem daje to dużo większe pole manewru
Trzeba mieć odwagę, żeby ładować 670 pkt w jeden oddział...Vanirh pisze:teraz mam zamiar wystawić ich albo 1 oddział 10 z chemp.