Kalesioniasty daruj sobie ten offtop. Wszyscy wiemy o co chodziło Łukaszowi...
Ja teraz będę miał śliczne smoczątko, to też będę grał na nim o wiele więcej Mam nadzieję, że jakoś będzie dawało ułożenie, które zrobilem hehe.
Macie jakąś paranoje z tymi offtopami. Przecież to tylko taki żarcik był. Doskonale obrazował on (ten żart) mój podziw dla figsów tego typa. Jakbym grał na małe punkty i był posiadaczem takiego modelu, to bym zabierał tego smoka tylko po to żeby się pochwalić.
Wardancer zajebisty, tylko pojedyńczy irokez mnie się bardziej podoba.
P.S. Krassus, tak ładnie figsę pomalowałeś, a zdjęcia kiepawe, masz ten sam problem co ja chyba, to znaczy też zdjęć nie umiem robić I wygra, średnio pomalowana figurka z bardzo dobrym zdjęciem, sorry za offtop.
Pzdr.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny..."
P.S.WE rare 8ed. ;-p
Moze sam pomysl nie jest oryginalny, moze wykonanie pozostawia wiele do zyczenia, a malowanie to TT (przez Arbitra Elegancji jakis czas temu), ale mysle ze prezentuja sie ladnie i jest sie czym pochwalic
kolejny regiment w przygotowaniu, inny kolorystycznie
pzdr
Pomalowany? Możesz spokojnie zamówić na http://www.chestofcolors.com, nie pomalowany hmm chyba przez Mail Order czyli np. w Warszawie w księgarni Faber & Faber (jeden hardcore'owiec od czasu do czasu tam zajeżdża)