Mengil Manhide Manflyers a Skaveni
Moderator: Hoax
Mengil Manhide Manflyers a Skaveni
Otóż widzę,że sporo osób ceni sobie tą jednostkę. widzicie dla niej zastosowanie w szczurzej armii?
Zgadzam się z warkseer-em Do eshinu jest to bodajże najlepszy rare jaki można wykupić
Co do zwykłych szczurów to średnio. Są za drodzy. Jeśli brać najemników to raczej irongutsów.

O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
jedna z ulubionych jednostek w mojej armii dow... bardzo użyteczna i warta swoich punktów co udowodniła mi wiele razy
dużo zastosowań wysoka skuteczność sprawiają że bardzo ją lubię...
figurki też bardzo udane mam dyszkę i zawsze mnie korci żeby dyszkę wystawiać :> a nawiązując do tematu sądzę że banda Mengila to kolorowy dodatek do szczurków... kolorowy i bardzo zabójczy... z serii "raz weźmiesz i będziesz brać zawsze"
maszynki wszelakie, czarodzieje, samotni bohaterowie nawet smoki czują respekt przed Obdzieraczami Skór... ale jakiś oddział tez potrafią zjeść :> tak apropos bardzo fajna zasada i można punktów natłuc spłacając tym samym ich wysoki koszt zatrudnienia...
W dziale DE jest długaśny temat o Mengilach więc jeśli ktoś myśli o zatrudnieniu tej jednostki powinien sobie poczytać a zresztą... nie zadawać takich pytań tylko brać do armii i testować...
dużo zastosowań wysoka skuteczność sprawiają że bardzo ją lubię...
figurki też bardzo udane mam dyszkę i zawsze mnie korci żeby dyszkę wystawiać :> a nawiązując do tematu sądzę że banda Mengila to kolorowy dodatek do szczurków... kolorowy i bardzo zabójczy... z serii "raz weźmiesz i będziesz brać zawsze"

maszynki wszelakie, czarodzieje, samotni bohaterowie nawet smoki czują respekt przed Obdzieraczami Skór... ale jakiś oddział tez potrafią zjeść :> tak apropos bardzo fajna zasada i można punktów natłuc spłacając tym samym ich wysoki koszt zatrudnienia...
W dziale DE jest długaśny temat o Mengilach więc jeśli ktoś myśli o zatrudnieniu tej jednostki powinien sobie poczytać a zresztą... nie zadawać takich pytań tylko brać do armii i testować...
300 to za malutki oddzialik
15 to 458pkt.
skaveny maja tania cala reszte, wiec spoko sie mieszcza.

15 to 458pkt.
skaveny maja tania cala reszte, wiec spoko sie mieszcza.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.