Mengil Manhide Manflyers a Skaveni

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Uki
"Nie jestem powergamerem"

Mengil Manhide Manflyers a Skaveni

Post autor: Uki »

Otóż widzę,że sporo osób ceni sobie tą jednostkę. widzicie dla niej zastosowanie w szczurzej armii?

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Często z nich korzystam, kiedy gram Eshinem. Zasypują przeciwników gradem pocisków, ciężko ich trafić, a do tego walnąć potrafią ze swoich dwuraków. No i do tego jeszcze są skautami.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Zgadzam się z warkseer-em Do eshinu jest to bodajże najlepszy rare jaki można wykupić :) Co do zwykłych szczurów to średnio. Są za drodzy. Jeśli brać najemników to raczej irongutsów.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

jedna z ulubionych jednostek w mojej armii dow... bardzo użyteczna i warta swoich punktów co udowodniła mi wiele razy
dużo zastosowań wysoka skuteczność sprawiają że bardzo ją lubię...
figurki też bardzo udane mam dyszkę i zawsze mnie korci żeby dyszkę wystawiać :> a nawiązując do tematu sądzę że banda Mengila to kolorowy dodatek do szczurków... kolorowy i bardzo zabójczy... z serii "raz weźmiesz i będziesz brać zawsze" ;)
maszynki wszelakie, czarodzieje, samotni bohaterowie nawet smoki czują respekt przed Obdzieraczami Skór... ale jakiś oddział tez potrafią zjeść :> tak apropos bardzo fajna zasada i można punktów natłuc spłacając tym samym ich wysoki koszt zatrudnienia...
W dziale DE jest długaśny temat o Mengilach więc jeśli ktoś myśli o zatrudnieniu tej jednostki powinien sobie poczytać a zresztą... nie zadawać takich pytań tylko brać do armii i testować...

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

zdecydowanie najlepszy rare w szczurkach. nie ruszam sie bez nich z domu :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

rada

Post autor: rada »

byłby ktoś tak miły i zarzucił linka do aktualnych statystyk i w ogóle tam wszystkiego z nimi związanego?

Awatar użytkownika
Uki

Post autor: Uki »

Nie grałem nimi ale czytając jacy są zajebiści..........ale to 300pkt. dużo jak za oddział na szczurze standardy...

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

300 to za malutki oddzialik :wink:
15 to 458pkt.
skaveny maja tania cala reszte, wiec spoko sie mieszcza.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Zdecydowanie polecam bo świetnie mi się spisują w Eshinowym Clanie. Wspólnie z Jezzailami sciągają samotne szóstki demonowych psów bez problemu.

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

a nie do eshinu się sprawdzają??

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Gralem nimi w CHD i w DE i się sprawdzali :)

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

nie wątpię, że się sprawdzą ale czy ich koszt plus wejście za latarkę w standardowych szczurach będzie dobrym rozwiązaniem ;)

ODPOWIEDZ