Ponieważ nie znamy jeszcze ograniczeń to jest tylko projekt ale myślę że i tak się w nich zmieszcze.
Master na Pegazie
Deathmask
Sorceress 2lv
dispell scroll
Darkstar Cloack
Death Hag BSB
banner of hag graef
touch of death,black lotus,
5 dark Riders rxb mus
5 Dark Riders rxb, mus
25 Warriors fcg
War banner
14 Executoniers fcg
banner of murder
7 shades great weapon
2 bolt throwers
Opcjonalnie rozważałem zamiast exeków wiedzmy a bsbkowej pani zamiast touch of death to taniec smierci by miałą swojego warda na 5+
1650 Master W lublinie?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nie wiem jakos marnie to widze
brak harpii
łatwy do strącenia generał
łatwy do zabicia bsb
itd.![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
brak harpii
łatwy do strącenia generał
łatwy do zabicia bsb
itd.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jako gracz Hajfów, sądze że w twojej armii nie ma żadnego zagroźenia dla każdych standartowych długouchych.
W zamian powiem że chciałbym spotkać taką klimatyczną rospiskę DE xD
Ale na serio Murmi zrób coś bo przy 1650 i daj boże pocięciom slotów będzie można zobaczyć baaaaaardzo duże ilości piesków khorna czy innego dziwactwa![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
W zamian powiem że chciałbym spotkać taką klimatyczną rospiskę DE xD
Ale na serio Murmi zrób coś bo przy 1650 i daj boże pocięciom slotów będzie można zobaczyć baaaaaardzo duże ilości piesków khorna czy innego dziwactwa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
kocioł można zabrać zamiast hag graefa, ale wtedy to zamiast exeków to wiedzmy z murderem muszą być. Inaczej Executonierami ciężej grać jesli nei mają bsbka z z asf lub asasina w sobie. Najlepiej działają z kotłem i asasem ale na to nie ma punktów.