Ponieważ nie znamy jeszcze ograniczeń to jest tylko projekt ale myślę że i tak się w nich zmieszcze.
Master na Pegazie
Deathmask
Sorceress 2lv
dispell scroll
Darkstar Cloack
Death Hag BSB
banner of hag graef
touch of death,black lotus,
5 dark Riders rxb mus
5 Dark Riders rxb, mus
25 Warriors fcg
War banner
14 Executoniers fcg
banner of murder
7 shades great weapon
2 bolt throwers
Opcjonalnie rozważałem zamiast exeków wiedzmy a bsbkowej pani zamiast touch of death to taniec smierci by miałą swojego warda na 5+
1650 Master W lublinie?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nie wiem jakos marnie to widze
brak harpii
łatwy do strącenia generał
łatwy do zabicia bsb
itd.
brak harpii
łatwy do strącenia generał
łatwy do zabicia bsb
itd.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jako gracz Hajfów, sądze że w twojej armii nie ma żadnego zagroźenia dla każdych standartowych długouchych.
W zamian powiem że chciałbym spotkać taką klimatyczną rospiskę DE xD
Ale na serio Murmi zrób coś bo przy 1650 i daj boże pocięciom slotów będzie można zobaczyć baaaaaardzo duże ilości piesków khorna czy innego dziwactwa
W zamian powiem że chciałbym spotkać taką klimatyczną rospiskę DE xD
Ale na serio Murmi zrób coś bo przy 1650 i daj boże pocięciom slotów będzie można zobaczyć baaaaaardzo duże ilości piesków khorna czy innego dziwactwa
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
kocioł można zabrać zamiast hag graefa, ale wtedy to zamiast exeków to wiedzmy z murderem muszą być. Inaczej Executonierami ciężej grać jesli nei mają bsbka z z asf lub asasina w sobie. Najlepiej działają z kotłem i asasem ale na to nie ma punktów.