3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

i Dibo pociskacz !! ..... Ej ! głupia bajka .... nie zrozumiałem :( ..... a gdzie była czarna msza ... czarne koty , śmierć , juha , flaki kreeeew , masakrowanie ciał , płacz kobiet , dzikie orgie i fanatyczny otempieńczy śmiech opowiadającego ???

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Skaven pisze:Zarówno jeden jak i drugi moze co najwyżej wziaść po kule. Nie spamujemy, trzymamy się tematu, o mojej supermancji załozymy osobny.
Nie dość, że megaloman to jeszcze analfabeta :lol2:

Jeśli chodzi o termin, to jeśli nie będzie minimum 6par to, albo zrobimy singiel (jeśli w ogóle będzie 8-10 osób), albo pogramy sobie dla zabawy. Np. w Talizman :D
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Ja mogę grać w magię i miecz bo w to umiem :D A jeśli chodzi o batla to wolę singla niż parówy bo nie mam problemu z szukaniem parówy. To niech już Kash zdecyduje i zrobi ładny temat z terminem, zasadami, punktami itp.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Nie mozemy grać w następce "magi i miecza" bo Kamil w miecza zawsze wygrywa, rzekłbym po same kule :twisted: :wink:
A co do zrobienia po prostu singla na 1000pkt jestem za :lol2:

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Post autor: Miszczu »

Też z chęcia bym zagrał singla na 1000 pkt.
Może od rzu ustalmy że każdy przyjdzie z rozpiska do pary i singlową.

Skavena pozostawiam bez komantarza. To dziecko jest już nieedukowalne. Nawet bajki nie pomogą:/

Swoja drogą lubię tego gościa i jego dowcipny humor :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

A co wy na to ze przychodzimy z rozpiską do pary, ale para jest losowana na miejscu? :D Z tym ze ja i tak wolałbym singla.

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

imo pomysł Skavena odnośnie parówki jest bardzo dobry i działa jak nokia(connecting people) :lol2: Zasługuje on na pochwałę :D losowanie par is cool pod warunkiem że będzie 12 osób na 100%. Osobiście również wolę singla ale na większe pkt niż 1k. Jeśli miał by to być singiel to proponuje format i zasady z mastera w bydzi.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Ok, to jako ze każdy powiedział co by chciał a pewnie bedzie paroofka to zgłaszam parę której świat jak stary i szeroki nie widział jeszcze a mianowicie
Sir Skaven + Poganiacz Jaków Gruby :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dobra - niech i tak będzie. Bądźcie gotowi i na parówkę i na singla, na miejscu decydujemy co i jak. Co do losowań to ja lubię takie klimaty, ale z punktu widzenia strategii budowania rozpisek...no sami przyznajcie, że trochę to z dupy :-) Chyba, że po wylosowaniu robimy rozpy, ale to musiałoby być tempo ;-) Wrzucam info o turnieju w osobnym temacie.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Straszny kocioł. Skaven najpierw piszesz o losowaniu par na miejscu a później zgłaszasz siebie i grubego.
Kash, losowanie par i co do tego mają rozpiski nie jest z dupy ponieważ każdy zrobił rozpiskę nie mając pojęcia z kim zagra więc po części ta rozpiska będzie "gotowa na wszystko". Po za tym nie będę musiał szukać pary :wink: Po losowaniu robienie rozpisek to też słaby pomysł bo zejdzie na tym mnóstwo czasu i jestem tego pewien :wink:

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Bezpieczniej będzie zrobić singla na którym może się pojawie.
Format 1k może być śmieszny:) a może powrót do pomysły border patrola

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Arbaal - niewiele jest rozpisek "pod wszystko". Poza tym ex definitione armie powinny się dopełniać.
Tak czy siak Paweł ma rację - bezpieczniej będzie zagrać na małe singla. Parówka może 24 albo 31?

-edit-
Temat dodany na tym podforum.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

ODPOWIEDZ