3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium
Nie dość, że megaloman to jeszcze analfabetaSkaven pisze:Zarówno jeden jak i drugi moze co najwyżej wziaść po kule. Nie spamujemy, trzymamy się tematu, o mojej supermancji załozymy osobny.

Jeśli chodzi o termin, to jeśli nie będzie minimum 6par to, albo zrobimy singiel (jeśli w ogóle będzie 8-10 osób), albo pogramy sobie dla zabawy. Np. w Talizman

Ja mogę grać w magię i miecz bo w to umiem
A jeśli chodzi o batla to wolę singla niż parówy bo nie mam problemu z szukaniem parówy. To niech już Kash zdecyduje i zrobi ładny temat z terminem, zasadami, punktami itp.

Nie mozemy grać w następce "magi i miecza" bo Kamil w miecza zawsze wygrywa, rzekłbym po same kule
A co do zrobienia po prostu singla na 1000pkt jestem za

A co do zrobienia po prostu singla na 1000pkt jestem za

Też z chęcia bym zagrał singla na 1000 pkt.
Może od rzu ustalmy że każdy przyjdzie z rozpiska do pary i singlową.
Skavena pozostawiam bez komantarza. To dziecko jest już nieedukowalne. Nawet bajki nie pomogą:/
Swoja drogą lubię tego gościa i jego dowcipny humor
Może od rzu ustalmy że każdy przyjdzie z rozpiska do pary i singlową.
Skavena pozostawiam bez komantarza. To dziecko jest już nieedukowalne. Nawet bajki nie pomogą:/
Swoja drogą lubię tego gościa i jego dowcipny humor

A co wy na to ze przychodzimy z rozpiską do pary, ale para jest losowana na miejscu?
Z tym ze ja i tak wolałbym singla.

imo pomysł Skavena odnośnie parówki jest bardzo dobry i działa jak nokia(connecting people)
Zasługuje on na pochwałę
losowanie par is cool pod warunkiem że będzie 12 osób na 100%. Osobiście również wolę singla ale na większe pkt niż 1k. Jeśli miał by to być singiel to proponuje format i zasady z mastera w bydzi.

Ok, to jako ze każdy powiedział co by chciał a pewnie bedzie paroofka to zgłaszam parę której świat jak stary i szeroki nie widział jeszcze a mianowicie
Sir Skaven + Poganiacz Jaków Gruby
Sir Skaven + Poganiacz Jaków Gruby

Dobra - niech i tak będzie. Bądźcie gotowi i na parówkę i na singla, na miejscu decydujemy co i jak. Co do losowań to ja lubię takie klimaty, ale z punktu widzenia strategii budowania rozpisek...no sami przyznajcie, że trochę to z dupy
Chyba, że po wylosowaniu robimy rozpy, ale to musiałoby być tempo
Wrzucam info o turnieju w osobnym temacie.

Straszny kocioł. Skaven najpierw piszesz o losowaniu par na miejscu a później zgłaszasz siebie i grubego.
Kash, losowanie par i co do tego mają rozpiski nie jest z dupy ponieważ każdy zrobił rozpiskę nie mając pojęcia z kim zagra więc po części ta rozpiska będzie "gotowa na wszystko". Po za tym nie będę musiał szukać pary
Po losowaniu robienie rozpisek to też słaby pomysł bo zejdzie na tym mnóstwo czasu i jestem tego pewien 
Kash, losowanie par i co do tego mają rozpiski nie jest z dupy ponieważ każdy zrobił rozpiskę nie mając pojęcia z kim zagra więc po części ta rozpiska będzie "gotowa na wszystko". Po za tym nie będę musiał szukać pary

Arbaal - niewiele jest rozpisek "pod wszystko". Poza tym ex definitione armie powinny się dopełniać.
Tak czy siak Paweł ma rację - bezpieczniej będzie zagrać na małe singla. Parówka może 24 albo 31?
-edit-
Temat dodany na tym podforum.
Tak czy siak Paweł ma rację - bezpieczniej będzie zagrać na małe singla. Parówka może 24 albo 31?
-edit-
Temat dodany na tym podforum.