Jasiuuu totalnie nie rozumiem Twojego zdenerwowania.Jasiuuu pisze:Aro daj se siana ok?
Edit Pogadali na gg

Co do przykładu na R - Scimi mnie ubiegł ale zobaczymy co jeszcze Zafael napisze. Peace
Moderator: Barbarossa
Twoja inwencja zaczyna się od 15 kostek powera w górę?Nie poczaruję zbytnio na takie zasady, więc nie opłaca mi się brać magów. I tutaj właśnie jest to ingerowanie w rozpiski i zabijanie jakiejś inwencji.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Właśnie dorzuciłeś do tej dyskusji swój wkład, tak samo merytoryczny jak jęki na które narzekasz.Kubunio pisze:czytam toto i czytam od kilku miesięcy i cisną mi się na usta 2 słowa: o qwa!!!
Według zmian poczynionych w "R" branie w DE 4+2 lv maga wiąże sie z niewykorzystaniem wszystkich kostek - potencjału tych magówJankiel pisze:Twoja inwencja zaczyna się od 15 kostek powera w górę?Nie poczaruję zbytnio na takie zasady, więc nie opłaca mi się brać magów. I tutaj właśnie jest to ingerowanie w rozpiski i zabijanie jakiejś inwencji.
Fajnie, jak pojawiło się restricted, to część narzekała, że 12 PD to żadne ścięcie magii, bo tyle akurat wyciąga lord +3 małych magów. Teraz się okazuje, że 12 PD to takie ścięcie magii, które sprawia, ze nie opłaca się na niej grać.
Było wałkowane milion razy, ale powtórzę specjalnie dla Ciebie: do czasu wprowadzenia restricted dla większości armii istniała "jedna słuszna rozpiska", którą każdy brał jak leci z ewentualnymi kosmetycznymi zmianami ("trzecie driady czy drudzy wildzi?"). A i ostatnio coraz częściej się zaczęły pojawiać Demony i VC u grających dotychczas innymi armiami. To jest według Ciebie różnorodność?ajpinus pisze:Jak dla mnie restricted ogranicza ilosc mozliwych rozpisek do stworzenia.