kilka problemów z Doom Diver a.k.a. Gleba-Łaa-Gleba

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukiman
"Nie jestem powergamerem"

kilka problemów z Doom Diver a.k.a. Gleba-Łaa-Gleba

Post autor: Lukiman »

Mam kilka problemów z wyrzutnią goblinów:
1.Na jakiej podstawce osadzone są te dwa gobliny które stoją za DD??jak dwa gobby czy kawaleryjce??(niewiem bo figurke mam z drugiej ręki)
2.Jest napisane że DD ma trzech obsługantów...ale którzy to??wiem że ten z młotem ale poza nim czy ci wyrzej wymienieni się liczą jako dwaj czy jako jeden i wtedy do tego bierze się tego latającego??
3.Jeśli niejest obsługantem to po kiego licha jest dołączony ten w powietrzu??
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

1. najlepiej na kawaleryjskiej ale to juz kosmetyczna wkwesta
2. dwoch jest to w.w. trzeci ma młot
3. po to żeby urozmaicić figurkę ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Lukiman pisze:Mam kilka problemów z wyrzutnią goblinów:
1.Na jakiej podstawce osadzone są te dwa gobliny które stoją za DD??jak dwa gobby czy kawaleryjce??(niewiem bo figurke mam z drugiej ręki)
na goblinskich
2.Jest napisane że DD ma trzech obsługantów...ale którzy to??wiem że ten z młotem ale poza nim czy ci wyrzej wymienieni się liczą jako dwaj czy jako jeden i wtedy do tego bierze się tego latającego??
ten z mlotem i tych dwoch
3.Jeśli niejest obsługantem to po kiego licha jest dołączony ten w powietrzu??
use your imagination... daje spore pole do popisu w konwersjach (widzialem juz kiedys przerobionych tych typow jako nieumarle gobliny czyli baty ;] no i mozna inne konwersje zrobic (latawiec dla giganta anyone? :> )

Awatar użytkownika
Lukiman
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lukiman »

N to się chyba nieopłaca go wystawiać, bo ktoś się przyczepi że to część maszyny i może mnie prościej trafić....nie dziękuje.Ale z tym latawcem dla gigsona to ekstra pomysł :twisted:
A ta podstawka to jaka jest w oryginale :?:
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ