Mam kilka problemów z wyrzutnią goblinów:
1.Na jakiej podstawce osadzone są te dwa gobliny które stoją za DD??jak dwa gobby czy kawaleryjce??(niewiem bo figurke mam z drugiej ręki)
2.Jest napisane że DD ma trzech obsługantów...ale którzy to??wiem że ten z młotem ale poza nim czy ci wyrzej wymienieni się liczą jako dwaj czy jako jeden i wtedy do tego bierze się tego latającego??
3.Jeśli niejest obsługantem to po kiego licha jest dołączony ten w powietrzu??
kilka problemów z Doom Diver a.k.a. Gleba-Łaa-Gleba
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
kilka problemów z Doom Diver a.k.a. Gleba-Łaa-Gleba
Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork

1. najlepiej na kawaleryjskiej ale to juz kosmetyczna wkwesta
2. dwoch jest to w.w. trzeci ma młot
3. po to żeby urozmaicić figurkę
2. dwoch jest to w.w. trzeci ma młot
3. po to żeby urozmaicić figurkę

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

na goblinskichLukiman pisze:Mam kilka problemów z wyrzutnią goblinów:
1.Na jakiej podstawce osadzone są te dwa gobliny które stoją za DD??jak dwa gobby czy kawaleryjce??(niewiem bo figurke mam z drugiej ręki)
ten z mlotem i tych dwoch2.Jest napisane że DD ma trzech obsługantów...ale którzy to??wiem że ten z młotem ale poza nim czy ci wyrzej wymienieni się liczą jako dwaj czy jako jeden i wtedy do tego bierze się tego latającego??
use your imagination... daje spore pole do popisu w konwersjach (widzialem juz kiedys przerobionych tych typow jako nieumarle gobliny czyli baty ;] no i mozna inne konwersje zrobic (latawiec dla giganta anyone? :> )3.Jeśli niejest obsługantem to po kiego licha jest dołączony ten w powietrzu??
N to się chyba nieopłaca go wystawiać, bo ktoś się przyczepi że to część maszyny i może mnie prościej trafić....nie dziękuje.Ale z tym latawcem dla gigsona to ekstra pomysł 
A ta podstawka to jaka jest w oryginale

A ta podstawka to jaka jest w oryginale

Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork