bólem casketu są:
skaveny z wykopkami, a szczególnie eshin
dwarfy bo mało im robi nawet jeżeli wejdzie
TK z wykopkami
bretke (boli brak katapy lub gigusia z dwurakiem)
jeżeli nie grasz przeciwko tym armiom to ok....
Mumiaki 2250 BP + R
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Przed skavenami da się zasłonić. Dodatkowo musza zdać terror
Dwarfy praktycznie tak samo obrywają jak dobrze ustawiona armia z generałem. A ponieważ głównie to maszyny i mało liczna odziały wystarczy niekiedy 2-3 dobre rzuty.
Na bretkę jest jedna katapulta.. a jak wpuszczą katapę to aż sie miło robi
Niemniej jednak masz rację jest nieco bardziej pod górkę z tymi armami :/
Dwarfy praktycznie tak samo obrywają jak dobrze ustawiona armia z generałem. A ponieważ głównie to maszyny i mało liczna odziały wystarczy niekiedy 2-3 dobre rzuty.
Na bretkę jest jedna katapulta.. a jak wpuszczą katapę to aż sie miło robi
Niemniej jednak masz rację jest nieco bardziej pod górkę z tymi armami :/
- Shakin' Dudi
- Masakrator
eee, stawiasz markera na caskecie i jak się niby zasłonisz? Nie muszą wtedy nawet terroru zdawać....
pograsz i sam zobaczysz. Ja grałem na cascecie bardzo długo (nawet swój pierwszy turniej dzięki niemu wygrałem) , ale niestety na dłuższą metę jest zbyt mało uniwersalny...
pograsz i sam zobaczysz. Ja grałem na cascecie bardzo długo (nawet swój pierwszy turniej dzięki niemu wygrałem) , ale niestety na dłuższą metę jest zbyt mało uniwersalny...
Wprowadzając Mumie do kaszkietu.
Poza tym na hit jest całe 33%.. wiec olałbym sprawę. A jak się wykopią obok to mają pierw terror przed szarżą a później strach
A przed skorpami nie mam szans. Prawda jest jednak taka że tak samo skutecznie kilują liczkę w oddziale łuczników
Nie na wszystko można mieć odpowiedź.
Na szczęście nadal TK to dosyć unikatowa armia co cieszy. Nie lubię grać czymś popularnym
Poza tym na hit jest całe 33%.. wiec olałbym sprawę. A jak się wykopią obok to mają pierw terror przed szarżą a później strach
A przed skorpami nie mam szans. Prawda jest jednak taka że tak samo skutecznie kilują liczkę w oddziale łuczników
Nie na wszystko można mieć odpowiedź.
Na szczęście nadal TK to dosyć unikatowa armia co cieszy. Nie lubię grać czymś popularnym