Blood Elf assasin
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Blood Elf assasin
Otóż tak jako ze chce żeby wigsa była jak najbardziej dynamiczna i naprawdę na ogólnym wypasie to chciałbym zrobić walkę 2/3 elfów na jednej podstawce.
Co o tym sądzicie walka 3 elfów bedize prawdopodobnie dark HE no i Blood elf dark jak widać wypadł juz z gry a blood elf odbija sie od niego atakując juz HE (który wcześniej ciachnał darkusia)
oczywiscie nie bierzcie wogóle pod uwage tego malowania chodzi mi narazie o samą pozycję
oczywiscie potrzebowałbym niezłego balastu zeby ich utrzymać więc chętnie posłucham też pdpowiedzi
Co o tym sądzicie walka 3 elfów bedize prawdopodobnie dark HE no i Blood elf dark jak widać wypadł juz z gry a blood elf odbija sie od niego atakując juz HE (który wcześniej ciachnał darkusia)
oczywiscie nie bierzcie wogóle pod uwage tego malowania chodzi mi narazie o samą pozycję
oczywiscie potrzebowałbym niezłego balastu zeby ich utrzymać więc chętnie posłucham też pdpowiedzi
Wygląda to ciekawie, ale parę rzeczy budzi wątpliwości. Po pierwsze ten miecz dwuręczny wygląda jak wiosło i to w dziwnym chwycie na dodatek. Jakby się zastanowić to widać że musiał zrobić nim spory i powolny wymach, a nie szybkie cięcie. Po drugie figurki są z różnych systemów, po pomalowaniu będzie się to trochę gryzło, bo mają zupełnie inną rzeźbę i sposób wykonania.
Właśnie chciałem zaptać - figurka bloodzia to skąd?
Osobiście mi się to nie widzi - walka trzech każdy na każdego ? Cięzko znaleść takie bitwy. Jako pojedyncza scenka to fajne, ale nie widzę tego na stole w regimencie...
Osobiście mi się to nie widzi - walka trzech każdy na każdego ? Cięzko znaleść takie bitwy. Jako pojedyncza scenka to fajne, ale nie widzę tego na stole w regimencie...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Mam prośbę - mógłbyś na zdjęciu pokazać mi jak się ma skala Rackhamu do GW?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Skala jest ta sama tyle ze figurki rackhamu sa duzo smuklejsze...swoja droga takie armie jak elfy z rackhamu tak naprawde nie nadaja sie do noszenia bo polamanie ich nie jest zadnym problemem...;/Kris pisze:Mam prośbę - mógłbyś na zdjęciu pokazać mi jak się ma skala Rackhamu do GW?
]:-> a co to znaczy fiksa?Squll pisze:fikse
a elfy wygladaja spoko nienaturalne pozycje to normalka przeciez to ninja
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
mozna modele tak zrobic [ sam mam czesc tak zrobionych ] jednak trzeba miec konkretny pomysl od poczatku...
mozesz uzywac czesci terenu lub faktycznie innych modeli.
pomysl i zrob. zobaczymy efekty
mozesz uzywac czesci terenu lub faktycznie innych modeli.
pomysl i zrob. zobaczymy efekty
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned