Nie, nie. To dwie różne prace semestralne byłyviatroof pisze:Ja rozumiem, że Filipek bardzo się angażuje w media, oglądanie w jednym ciągu "jego" filmów i filmów Zombiego jest jednak trochę... dziwne ?
Aż tak bluźnierczych zestawień nie robię
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jest niesamowicie medialny, w tym 3/4 jego sukcesu:) A czy fanem jestem? Bardziej podziwiam za udaną promocję siebieAha, czyli jesteś fanem pana Zimbardo i/lub eksperymentu stanfordzkiego Smile Trzeba przyznać że facet pisze niesamowicie bo "Efekt..." czyta się szybko (chyba że ma się kupę innych rzeczy... jak ja, bo jeszcze nie dałam rady do końca dojść Confused ) choć jest długi... ogólnie z początku czytałam i wydawało mi się, że to jakiś wymysł. Że to niemożliwe, żeby ludzie tak się zachowywali.
Nom, temat "Zimbardo" na forum figurkowym wyglądałby dziwnieSkavenblight pisze:No jakby nie patrzeć, modny to jest Zimbardo i jego dziedzina od dawna.
Facet jest w wieku moich babć a guru jest od jakichś 30 lat z kawałkiem
(chyba robimy duży offtop... )
No dobra... to wracając do filmów... widział już ktoś "Gomorrę"?
Dziekuję za poparcie:)Dokładnie viatroof...
Właśnie nie jestem w stanie generalizować, bo służący jako nasz przykład Hollow Sleeper był cienki pod każdym względe Burton zrąbał parę filmów i nawet boski Depp tego nie naprawiBurton jest fajny zawsze - ze względu na klimat Smile
A bywa że i sam film jest w porządku, w sensie fabuły itd. I wtedy juz jest super Smile