"bo morde najlepiej tłuc z czopa"
Moderator: Kołata
"bo morde najlepiej tłuc z czopa"
Witam tak sobie rozważam o armii czysto orkowej która nie byłaby ani w najmniejszym procencie dotknięta goblinkiem
co sądzicie o armii w której mamy dajmy na to na przeciętne 2250
Czarnucha na wywernie, 3 szamanów orczych i reszta to giganty orki wszelkiej maści, w tym także rydwany?
plusem jest chociażby to że z waagh łatwiej nam orkami dupę ruszyć offens przy wsparciu magii powinien dosyć dobrze działać
próbował ktoś takiego typu gry?
mam też pytanie w drugą stronę gdzie armia jest w 100% NG co oznacza że mamy max ld7/8(za bounda), no i tak z 12 fanatyków to minimum
przepraszam jeśli podobny temat już był założony
co sądzicie o armii w której mamy dajmy na to na przeciętne 2250
Czarnucha na wywernie, 3 szamanów orczych i reszta to giganty orki wszelkiej maści, w tym także rydwany?
plusem jest chociażby to że z waagh łatwiej nam orkami dupę ruszyć offens przy wsparciu magii powinien dosyć dobrze działać
próbował ktoś takiego typu gry?
mam też pytanie w drugą stronę gdzie armia jest w 100% NG co oznacza że mamy max ld7/8(za bounda), no i tak z 12 fanatyków to minimum
przepraszam jeśli podobny temat już był założony
nie da rady. potrzebujesz genka z dużym ld
W pełni popieram Quasa najlepsza jest wspólna horda a z resztą jak pisali koledzy z forum same orki lub same gobliny nie mają szans
gobliny mają słaby Taughness a Orki zero ostrzału oraz wsparcia magi goblińskiej która jest przydatna także myślę że temat wyczerpany
gobliny mają słaby Taughness a Orki zero ostrzału oraz wsparcia magi goblińskiej która jest przydatna także myślę że temat wyczerpany
ale cicho strasznie na naszym forum, każdy ciekawy wniosek się przydaGlorfindel13 pisze:W pełni popieram Quasa najlepsza jest wspólna horda a z resztą jak pisali koledzy z forum same orki lub same gobliny nie mają szans
jest jest. jeśli już się uprzesz to lepsza jest armia goblińska ale to ld...
Dlatego bierze się generała Orkowego i z Ld nie ma problemu. Nie dajmy się zwariować u mnie np Orc Bully się mocno przydaje, bo jak jakiś goblinski fast przebiegnie po maszynce to nie ma paniki....a armia i tak w przytłaczający sposób jest goblińska.
-
- Warzywo
ja gram co tydzien na patrolach na 60 night goblinach, 4 fanolach i black orcu ale teraz planuje zmienic go na szamana