Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Champion arcanow nie moze wziać. Niestety doczytałem, że charm jaguara można rzucać tylko na siebie (i jest drozszy od tego w DE o 5 pkt ktory moze na innych...).
Ja wczoraj ostro przegrałem z demonami na 1650 Co prawda w dużej mierze przez rzuty, bo jak już zaszarzowalem CO z herosem to nic nie zabijałem i dostawałem kb'ki w odwecie. 4 furie przegoniły 3 unity skinkow nie tracac przy tym zadnej rany... i na konca shamana bo tak.. Generalnie peszek, najbardziej się kamienie sprawdziły dwa unity z chiefem przeleciały przez 6 flamerów i ostał się farciarsko jeden na ostatniej ranie. Nie wiem do końca co by tu dać na te punkty, tęsknię za biegaczem ;(
pozdro
Ja wczoraj ostro przegrałem z demonami na 1650 Co prawda w dużej mierze przez rzuty, bo jak już zaszarzowalem CO z herosem to nic nie zabijałem i dostawałem kb'ki w odwecie. 4 furie przegoniły 3 unity skinkow nie tracac przy tym zadnej rany... i na konca shamana bo tak.. Generalnie peszek, najbardziej się kamienie sprawdziły dwa unity z chiefem przeleciały przez 6 flamerów i ostał się farciarsko jeden na ostatniej ranie. Nie wiem do końca co by tu dać na te punkty, tęsknię za biegaczem ;(
pozdro
ale za to moze go wziac kazdy i ma PL 5 a nie 3.Crusader pisze:Champion arcanow nie moze wziać. Niestety doczytałem, że charm jaguara można rzucać tylko na siebie (i jest drozszy od tego w DE o 5 pkt ktory moze na innych...).
Ale assasin jest bardzo dobry, nie zajmuje hero. To ze mozesz rzucac na co chcesz jest dużo dużo lepsze niż to ze tylko na siebie. Bo uniwersalność itemu wzrasta o miliard procent. Co z tego ze moge dac na kogo chce. Jak dam na priesta to tylko na siebie uciekani? Jak dam na saurusa to już nie może mieć tego armouru dla ktorego wystawia sie saurusy na piechote. I jeszcze zastąpiło to bieganie.. Może jestem nieobiektywny ale wkurwia mnie ten item jak go widze Nawet nie można zrobić comba na skink chiefa, latanie+charm bo to enchantedy. Na assasinie sie bardzo opłaca bo możesz oprzeć strategie na masowym steedzie, a u nas tylko haeven i slann, ktory juz bierze jeden lore tylko
pozdro
pozdro
Przeczytałem tego hit and run i czy teraz to jest ta zasada ze jak zrobią flee od szarży to sie automatycznie zbierają czy cos innego bo mam w domu tylko polskiego booka niestety?
Chodzi o to ze jak uciekna i sie zbiorą to moga zrobic ruch i strzelic.
(chyba?)
(chyba?)
Ja tam fastów nie mam w moich armiach, chyba ze jak czasami tk gram to mam ale one się nie zbierają wiec wybaczcie niewiedzę
Swoją droga to co wydaje sie wam najlepszym doborem przedmiotów dla sacara ponizej 2k?
Ja osobiście myślałem zeby wsadzić go n CO i dać mu warda na 2+ od pierwszego wounda po niezdanym sv (ma 1+), przyda sie myślę jak dostanie kb-ka albo jakieś zabłąkane działko i do tego płonący mieczyk. Jakoś mi się to słabo klei ale inna kombinacja jakoś mi nie siada.
Swoją droga to co wydaje sie wam najlepszym doborem przedmiotów dla sacara ponizej 2k?
Ja osobiście myślałem zeby wsadzić go n CO i dać mu warda na 2+ od pierwszego wounda po niezdanym sv (ma 1+), przyda sie myślę jak dostanie kb-ka albo jakieś zabłąkane działko i do tego płonący mieczyk. Jakoś mi się to słabo klei ale inna kombinacja jakoś mi nie siada.