Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
-
- Warzywo
grałem z tym chusteczkowym czołgiem w Gorzowie dawno temu jeszcze nie na masterze. zwróćcie uwagę na tego konika obok czołgu - tak to armata z obsługą. Spiderman też tam był.
też tam byłem ... to w gorzowie było ...
-
- Chuck Norris
nie wiem gdzie to wrzucić.... koleś mnie rozbroił haha
http://www.coolminiornot.com/artist/Bloodmaster
ostatnia jego praca ledwo miała 6.9 nagle w ciągu 1 nocy pojawiło się 100! osób a jego figusy cudownie zyskały na 8.8 hahaha koleś musiał długo robić sobie konta i podbijać... żałosne!
może pomożecie mi zgnoić tego oszusta! jego ocena powinna byc 6.5 a ten gamon śmie twierdzić ze zdobył nimi srebro w GD haha masakra
precz z oszustami
ostatnia jego praca ledwo miała 6.9 nagle w ciągu 1 nocy pojawiło się 100! osób a jego figusy cudownie zyskały na 8.8 hahaha koleś musiał długo robić sobie konta i podbijać... żałosne!
może pomożecie mi zgnoić tego oszusta! jego ocena powinna byc 6.5 a ten gamon śmie twierdzić ze zdobył nimi srebro w GD haha masakra
precz z oszustami
Nie wiem o co ci chodzi. Dla mnie to kawał dobrej roboty. Solidna 8, nawet 9. Zdjęcia są w niskiej rozdzielczości i brakuje zbliżeń więc tak naprawdę ciężko jest ocenić obiektywnie czy zasługiwał na silver demona. Co prawda widywałem lepsze NMNy i freehandy ale możliwe, że była słaba konkurencja w Niemczech.
@ Arte
@ Arte
ZUO!Posty: 666
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
nie twierdze ze są brzydkie, nmm całkiem ok chodz dziwne kreski na broni to już muka no i gdzie szare podstawki? do nmm lol, ja tylko twierdze ze one nie zasługują na8.8 a nie ze są brzydkie... myślcie zanim napiszecie.
co do tego ze od niedawna dołączyłem to fakt gdyż 6 lat siedziałem w stanach i od niedawna przebywam w Pol. zwiedziłem amer, ang, francus,niemiec, hiszpańskie sklepy i stowarzyszenia ludzi zajmujących się modelami całe życie wiec nie oceniajcie zanim nie poznacie... a jaj GD powinien wyglądać wiem doskonale ;0 szczęśliwy posiadacz.
co do tego ze od niedawna dołączyłem to fakt gdyż 6 lat siedziałem w stanach i od niedawna przebywam w Pol. zwiedziłem amer, ang, francus,niemiec, hiszpańskie sklepy i stowarzyszenia ludzi zajmujących się modelami całe życie wiec nie oceniajcie zanim nie poznacie... a jaj GD powinien wyglądać wiem doskonale ;0 szczęśliwy posiadacz.
a ja godzine temu zwiedzilem spozywczy za rogiem, jestem lepszy?VegaMStudio pisze: co do tego ze od niedawna dołączyłem to fakt gdyż 6 lat siedziałem w stanach i od niedawna przebywam w Pol. zwiedziłem amer, ang, francus,niemiec, hiszpańskie sklepy i stowarzyszenia ludzi zajmujących się modelami całe życie wiec nie oceniajcie zanim nie poznacie... a jaj GD powinien wyglądać wiem doskonale ;0 szczęśliwy posiadacz.
koniec offtopu no-offence
taa jasnetedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
Umiesz czytać ?VegaMStudio pisze:nie wiem gdzie to wrzucić.... koleś mnie rozbroił haha
precz z oszustami
To przeczytaj co jest napsiane pod tymi figurkami na c'mon;
I osobiście się nie dziwię. Bardzo ładnie pomalowane. Osobiście właśnie dałem 9.Took silver at the Units at the german Gamesday 2008.
Tia, to DwarfSlayer. Wypowiedział się na CMONie i dał 6 Zobaczcie sobie w komentarzach pod figsem.
Któż by inny mógł być?DwarfSlayer
18-Jan-09
Ocena: 6
nice but keep pracrice , the nmm is good but artificial and affected. the base is crapy, the blending and shadow are poor weary poor! but the misis may be... good job rating 6! if you will change these bases then perhaps 6.5-7 you will get
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!