Dżezi stuff z innych stron

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

To chyba w polsce xD
Obrazek
Steam Tank
Obrazek
Orc Giant
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

A ta żabka machająca łapką co robi za slana to z Łodzi jest :wink:

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

byłoo
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
:D taa jasne :D

Bartas ||X|||
Warzywo

Post autor: Bartas ||X||| »

grałem z tym chusteczkowym czołgiem w Gorzowie dawno temu jeszcze nie na masterze. zwróćcie uwagę na tego konika obok czołgu - tak to armata z obsługą. Spiderman też tam był.

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

też tam byłem ... to w gorzowie było ...
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

A zdjęcie żuczka z modeliny i kartonowego skorpiona zrobiłem w Bydgoszczy..

Awatar użytkownika
MangaBoy
Warzywo

Post autor: MangaBoy »

Nie no ten Steam Tank mnie powalił na kolana.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

spider man to twor wiacka :) mial chlopak wyobraznie :P (niestety niedoceniana przez przeciwnikow :P)
Pamietam jak kiedys darek polit oburzyl sie ze ma grac z wyrwena z mcdonalda :) szkoda ze wiacek juz nie gra :D bylo sie z czego posmiac :D
ObrazekObrazek

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

nie wiem gdzie to wrzucić.... koleś mnie rozbroił haha
http://www.coolminiornot.com/artist/Bloodmaster
ostatnia jego praca ledwo miała 6.9 nagle w ciągu 1 nocy pojawiło się 100! osób a jego figusy cudownie zyskały na 8.8 hahaha koleś musiał długo robić sobie konta i podbijać... żałosne!
może pomożecie mi zgnoić tego oszusta! jego ocena powinna byc 6.5 a ten gamon śmie twierdzić ze zdobył nimi srebro w GD haha masakra
precz z oszustami

kelgy
Wałkarz

Post autor: kelgy »

tak ciebie zgnoimy przecież te figurki są ładnie pomalowane, o co ci chodzi??? jak byś widział 2 i 3 miejsce w youngbloods na polskim gd to rozumiem

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

juz pedze go zgnoic....
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Nie wiem o co ci chodzi. Dla mnie to kawał dobrej roboty. Solidna 8, nawet 9. Zdjęcia są w niskiej rozdzielczości i brakuje zbliżeń więc tak naprawdę ciężko jest ocenić obiektywnie czy zasługiwał na silver demona. Co prawda widywałem lepsze NMNy i freehandy ale możliwe, że była słaba konkurencja w Niemczech.

@ Arte
ZUO!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

ROTFL
Kolejne wcielenie DwarfSlayera? :D
Ale fajne figurki BTW.

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

nie twierdze ze są brzydkie, nmm całkiem ok chodz dziwne kreski na broni to już muka no i gdzie szare podstawki? do nmm lol, ja tylko twierdze ze one nie zasługują na8.8 a nie ze są brzydkie... myślcie zanim napiszecie.
co do tego ze od niedawna dołączyłem to fakt gdyż 6 lat siedziałem w stanach i od niedawna przebywam w Pol. zwiedziłem amer, ang, francus,niemiec, hiszpańskie sklepy i stowarzyszenia ludzi zajmujących się modelami całe życie wiec nie oceniajcie zanim nie poznacie... a jaj GD powinien wyglądać wiem doskonale ;0 szczęśliwy posiadacz.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

VegaMStudio pisze: co do tego ze od niedawna dołączyłem to fakt gdyż 6 lat siedziałem w stanach i od niedawna przebywam w Pol. zwiedziłem amer, ang, francus,niemiec, hiszpańskie sklepy i stowarzyszenia ludzi zajmujących się modelami całe życie wiec nie oceniajcie zanim nie poznacie... a jaj GD powinien wyglądać wiem doskonale ;0 szczęśliwy posiadacz.
a ja godzine temu zwiedzilem spozywczy za rogiem, jestem lepszy?

koniec offtopu :) no-offence

Awatar użytkownika
Paczek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Paczek »

;o Mi sie podoba i IMO na ta ocene jak najbardziej zasluguje ;)

vanswirr
Chuck Norris

Post autor: vanswirr »

VegaMStudio pisze:nie wiem gdzie to wrzucić.... koleś mnie rozbroił haha
http://www.coolminiornot.com/artist/Bloodmaster
ostatnia jego praca ledwo miała 6.9 nagle w ciągu 1 nocy pojawiło się 100! osób a jego figusy cudownie zyskały na 8.8 hahaha koleś musiał długo robić sobie konta i podbijać... żałosne!
może pomożecie mi zgnoić tego oszusta! jego ocena powinna byc 6.5 a ten gamon śmie twierdzić ze zdobył nimi srebro w GD haha masakra
precz z oszustami
Umiesz czytać ?
To przeczytaj co jest napsiane pod tymi figurkami na c'mon;
Took silver at the Units at the german Gamesday 2008.
I osobiście się nie dziwię. Bardzo ładnie pomalowane. Osobiście właśnie dałem 9.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Tia, to DwarfSlayer. Wypowiedział się na CMONie i dał 6 :D Zobaczcie sobie w komentarzach pod figsem.
DwarfSlayer
18-Jan-09
Ocena: 6
nice but keep pracrice , the nmm is good but artificial and affected. the base is crapy, the blending and shadow are poor weary poor! but the misis may be... good job rating 6! if you will change these bases then perhaps 6.5-7 you will get
Któż by inny mógł być? :P
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

co znaczy "poor weary poor"? :D

ODPOWIEDZ