12ale nie do końca zgodnie zasadą ze strony 13-tej rule booka, że możesz przebyc tylko tyle cali ile masz ruchu.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
12ale nie do końca zgodnie zasadą ze strony 13-tej rule booka, że możesz przebyc tylko tyle cali ile masz ruchu.
Shino pisze:[znaczy, ze jednak nie moge sie reformowac w kreske i tak szarzowac? pytalem sie o to w styczniu nawet i mowiles ostanio, ze moge.... ja juz sam nie wiem co mozna zrobic ikona a co nie...Keep up the good work Shino.
You... just... keep it up.
inaczej mam nadzieje, ze tez podobne teksty pojda m.in. do asgera, ktory tez w bitwie z nami uzywal ikony do reformy w kreske... i tez do ionnych osob uzywajacych tego... bylo przed etc ustalone, ze tk mozna i ja nagle sie dowiaduje cos innego? wtf? to tak jak bym chcial komus dac worstplaya w takim momencie za to, ze wzial smoka chaosu lub bloodtristera Oo
to jakiś śmierdzący DoW hero może się dołączyć do DE, a prawdziwy z krwi i kości DE nie ??Kołek pisze:jezeli mengili masz w dow to możesz herosa w dow tam wrzucic ale jezeli masz ich w innej armi to nie możesz, o ile dobrze pamiętam
Miszczu pisze:Zaczął mnie nużyć temat tabu ikony.(...)
Dla nie których jest to temat tabu, który jak sama nazwa wciąż wraca (nawet gdy dyskusja toczy się innymi torami)
To ja może jeszcze klasyczny żarcik opowiem, z którym kojarzą mi się językowe porażki Miszcza:JJ pisze:W miarę mozliwości staraj się używać słów które rozumiesz.
Dziennikarka przeprowadza wywiad z Lechem Wałęsą pod koniec jego prezydentury:
- Fama mówi, że używa Pan słów, których znaczenia pan nie zna.
Na co Wałęsa:.
- Niech pani powie tej Famie, że może mnie pocałować w dupę i VICE VERSA
Si, uściślenia poprawiają dziury... zasady zmieniane są w BP+R.. ten podział wydawał mi się oczywisty.Marek Golan pisze:Ja widze roznice pomiedzy BP+R a uscisleniami.
Wywalcie te ogry i hydre do bp.