Wszczepianie skrzydeł..
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Wszczepianie skrzydeł..
No właśnie. Wymarzyłem sobie takie harpie - demonetki ze skrzydłami harpii. Zamówiłem wszystko, co potrzebne i nie wiem co robić.
Jak się do tego zabrać? Wycinając część pleców demonetce, przyklejając skrzydło i zalepiając gsem? Czy jest jakiś inny, prostszy sposób?
Jak się do tego zabrać? Wycinając część pleców demonetce, przyklejając skrzydło i zalepiając gsem? Czy jest jakiś inny, prostszy sposób?
To są skrzydła fellbatów.
EDIT:
Tutaj jest dokładnie to, co chciałbym osiągnąć:
http://www.coolminiornot.com/64294
I mam do tego wszystkie potrzebne części. Teraz tylko kwestia - jak?
EDIT:
Tutaj jest dokładnie to, co chciałbym osiągnąć:
http://www.coolminiornot.com/64294
I mam do tego wszystkie potrzebne części. Teraz tylko kwestia - jak?
ja skrzydla od furii przyklejalem Raptorom. wprawdzie demonetki sa troszke bardziej subtelne, ale mimo wszystko proponuje najpierw nawiercic, bo skrzydla maja tendencje do odklejania sie. ze swoimi uzeralem sie dopoki nie zasztyftowalem.
"I fart in your general direction"
Tylko pinowanie. Trochę upierdliwej roboty (jeśli wiertarką ręczną), ale oszczędza wiele nerwów później
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
coz... kwestia gustu. te fellbatowe IMHO sa brzydkie. najfajniejsze sa od furii, od biedy moga bys tez te od gargoyli. przejrzyj sobie online store, tam masz figurki podzielone na bitsy - latwiej bedzie podjac decyzje
"I fart in your general direction"
Ja mam te od gargoyli. Dosyć łatwo je zamontować, ale są duże i sprawiaja, że model jest mało stabilny.
Aczkolwiek uprzedzam, że wybrałem takie tylko dlatego, że akurat w komisie były gargoyle w cenie 4zł sztuka
Aczkolwiek uprzedzam, że wybrałem takie tylko dlatego, że akurat w komisie były gargoyle w cenie 4zł sztuka
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.