Engine of The Gods na szybkości WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Engine of The Gods na szybkości WIP
Witam
Zostałem "przyciśnięty" do zrobienia modelu Skinka Shamana na Engine of The Gods na przyszlego lokala bez proxów. Jako baze posluzyl mi stary, dobry, metalow steg. Ogólnie to taki scratch-build, wykorzystalem zalegające części... Troche sie przy tym orobiłem, jednak to nadal WIP a przedemna fura pracy jak widac. Jak widac tez, moj steg nie lubi skavenów
Zastanawiam sie jaki dac trzonek laski dla Skinka
Konstruktywne komentarze, sugestie i propozycje mile widziane
Zostałem "przyciśnięty" do zrobienia modelu Skinka Shamana na Engine of The Gods na przyszlego lokala bez proxów. Jako baze posluzyl mi stary, dobry, metalow steg. Ogólnie to taki scratch-build, wykorzystalem zalegające części... Troche sie przy tym orobiłem, jednak to nadal WIP a przedemna fura pracy jak widac. Jak widac tez, moj steg nie lubi skavenów
Zastanawiam sie jaki dac trzonek laski dla Skinka
Konstruktywne komentarze, sugestie i propozycje mile widziane
szacun! wyglada mega!
Widac, ze sie narabiles przy nim Mozna prosic jescze o zblizenie głowy saurusa z przodu? Co jeszcze zamierzasz dorobic?
Widac, ze sie narabiles przy nim Mozna prosic jescze o zblizenie głowy saurusa z przodu? Co jeszcze zamierzasz dorobic?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
bardzo fajna konwersja itd ale ja jestem zakochany w tym stedziu co wyjdzie w lutym ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Mnie uzekła strasznie ta czacha z plastiku, wyszła ci świetnie. A co do szczurów to jako mojej braci ich morderstwa nie pomieram, a na zbliżeniu widać ze jak ten stedzio mu "mymla" ogonek to szczurek z tego całkiem sie cieszy
opiłować nadlewki:P
na laske skinka może szczurza czaszka?
nie wygląda mi to na engina, ja bym to raczej widział jako jakiś portal czy urządzenie, teraz jest jak bsb czy hero na stegadonie. co nie zmienia faktu że zapowiada sie ciekawie:)
na laske skinka może szczurza czaszka?
nie wygląda mi to na engina, ja bym to raczej widział jako jakiś portal czy urządzenie, teraz jest jak bsb czy hero na stegadonie. co nie zmienia faktu że zapowiada sie ciekawie:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Dziekuje wszystkim za pochwały Naprawde zachęcaja do działania
Co do jej historii to tak głowa ma z 2 lata, miala to byc głowa Juggera ktorego chcialem sam "zbudowac", zrobiłem samą glowe i tak juz została, teraz za to ja wkorzystałem
Co zamierzam jeszcze dorobic?
Myśle że napewno wyżej wymienione rzygi, zwienczenie laski, postaram sie wcisnac reszte obslugi, spiluje nadlewki, GSem uzulepnie jakies luki i moze dorobie wiecej kolców stegowi (W koncu to Ancient) i... niewiem
Czekam na więcej sugestii jak z tego modelu zrobic "coś co ma ręce i nogi"
Chodzi o tą "głowę" z plasticardu? Dzis zrobie zdjecia.Jagal pisze:Mozna prosic jescze o zblizenie głowy saurusa z przodu? Co jeszcze zamierzasz dorobic?
Co do jej historii to tak głowa ma z 2 lata, miala to byc głowa Juggera ktorego chcialem sam "zbudowac", zrobiłem samą glowe i tak juz została, teraz za to ja wkorzystałem
Niewiem czy sie cieszy bo ten steg ma zamiar wyrwac mu ogon i wciągnąc jak spagettiSkaven pisze:...a na zbliżeniu widać ze jak ten stedzio mu "mymla" ogonek to szczurek z tego całkiem sie cieszy
Rzygi dojdą jeszcze dziśSauruS PoweR pisze:ja bym jeszcze dorobil z gsu motyw puszczania pawia temu szczurowi co jest deptany.
Co zamierzam jeszcze dorobic?
Myśle że napewno wyżej wymienione rzygi, zwienczenie laski, postaram sie wcisnac reszte obslugi, spiluje nadlewki, GSem uzulepnie jakies luki i moze dorobie wiecej kolców stegowi (W koncu to Ancient) i... niewiem
Czekam na więcej sugestii jak z tego modelu zrobic "coś co ma ręce i nogi"
świetny jest! Naprawdę super robota ale jedna rzecz mi nie pasuje: strzały- myślę, że wbiłeś je w złych miejscach. Taką grubą czachę trudno by przebić ale jeszcze mniej mi odpowiada ta w kolanie. Mogłeś ją dać trochę wyżej, na udzie bo gdyba mu weszła tak głęboko w kolano to miałby unieruchomioną nogę i nie mógł by taranować tych szczurków . Ale to taki szczególik. Czekam na skończonego!
Loler też dlugo nad tym myslalem i wzialem za margines grubosc skóry tej bestii ale patrzac na jego czaszke to je raczej usune i wbije w tarcze/szmatki, miekkie miejsca.
Czekam na kolejne sugestie by ten model byl moja chlubą i zgubą szczurzego pomiotu
Czekam na kolejne sugestie by ten model byl moja chlubą i zgubą szczurzego pomiotu
Tylko szczury nie mają łuków ani kusz z których mogli by do stegiego strzelać Jak coś to wbić noże/gwiazdki.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Panowie i panie szykujcie sie dzis na nowe foty, całkiem zmieniłem tego engina Może być szok i bulwers graczy Skaveńskich
Wyszedł bardzo fajnie Tyle szczegółów bedzie świetnie wygladac jak sie pomaluje. Jedyne co bym dodał to jakies szlaczki, znaczki czy God wie co na przegu tej podstawki do której głowa jest przeklejona. Bo jaką łysą ciężko bedzie jakoś fajnie pomalować
pzd
pzd
Sneak Peak
Dzis jak Bóg da to dojda rzygi skavena, na dole, flaki tego u góry, wiecej skinków w koszu, wykonczenia GSem jakies.
I nadal czekam na propozycje
Dzis jak Bóg da to dojda rzygi skavena, na dole, flaki tego u góry, wiecej skinków w koszu, wykonczenia GSem jakies.
I nadal czekam na propozycje
A, czy przypadkiem poświęcanie szczurów nie zostało zabronione, przez Slannów ably skinki nie zarażały się od nich chorobami? Poza tym to niezgodne z konwencją praw szczura!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
W Lustrii legalnie odbywają się krwawe ofiary ze szczurów w imie Soteka, a codziennie do wielkiej jamy zostaje zrzucone kilka szczurków żeby nakarmić gigantycznego węża
Poza tym... jeden w te jeden we wte...
Poza tym... jeden w te jeden we wte...
-
- Chuck Norris
Pomaluj!!!!! dla mnie bombowy i realistyczny model ... oby tylko farba tak samo realistycznie się na nim ułożyła
Trochę za bardzo ten szczur ma przekrzywioną głowę. Tak jakby już miał skręcony kark. Zaokrąglij mu też stopy. Zalep też dziury w tym rozdeptanym. Na przykład między ręką, a korpusem. I usuń nadlewki! No ale pomysł świetny
- marcus_cheater
- Oszukista
Super wygląda. Zauważyłem, że chyba masz hate'a do szczurów...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane