A Dwarfy to co nie mają mrocznych kuzynów ??Ludzie oblali test na zaufanie Pradawnych bo aż za latwo poddają sie woli chaosu.
Dark Elfy to w końcu też Elfy , pochodzą z tej samej rasy
Lizaki ?? myślę , że tylko one mają szansę przetrwać apokalipsę która nadejdzie :evil w końcu ta rasa nigdy nie miała swojego "mrocznego" odbicia.
Jest jest napisane Tullaris czytałem tysiąc razy Fluff DE i między innymi doczytałem , że armię najeźdcze DE są największymi armiami w historii , przewyższamy liczebnością HE ale to się może wkrótce skończyć przez zachłanność Witch Elfek na krew oczywiście , Przeczytaj o nocy śmierci ;PEee, gdzie to jest napisane we fluffie, sorki ZiMny ale chyba ci się coś pomyliło
Tu się zgodzę natomiast Khaine ma czego poużywać...Nie Witch Elfki to dziewice poświęcone Khainowi, wolą wyprówać flaki niz się puszczać.
Tak , to przez WASZ błąd powstała nasza rasa gdyby odrobina inteligencji zagościła w waszych Ulthuańskich czaszkach to byście wybrali Malekitha na prawowitego króla ile zawdzięczacie jego Ojcu co ?? gdyby nie on to by was już nie było... niewdzięcznicy. Nie tylko was zniszczymy , ale też wymażemy z wszystkich ksiąg , zwojów , papirusów. Jak za kilkaset ktoś rzuci hasło "High Elf" to odpowiedź będzie taka :My myślimy racjonalnie, a racjonalnym jest usuniećie was z drogi i przywrócenie Elfą dawnej chwały. Malekith chciał ocalić elfi rodzaj od zguby, ale pycha i kródkowzroczność Lordów Ulthuanu mu to uniemozliwiły. A teraz będą musieli zapłacić za to cenę w swojej własnej krwi. Nadejdzie dzień rozliczenia, a Wiedźmi Król powróci w chwale by upomnieć się o swoję dziedzictwo, a wtedy nikt nie zliczy ofar wzniesioych ku twojej czci o Khaine twoja to będzie uczta Twisted Evil .