Jak sprytnie się zachowujesz Koso zacytowałeś fragment a do niego odpowiedni komentarz , chodziło mi o oszustwo - "robicie dokładnie to co my" - odwoływałem się do oszukiwania .ciekawe, samemu się pogrązać Wink Wiec wg. Twojej wypowiedzi DE polegają również na szczęsciu? A wynika stąd też, że DE mają go o wiele, wiele więcej.
Odpowiadałem na "stwierdzenie" że HE są górą jak dotychczas. Trochę humoru nigdy nie zaszkodzi , oczywiście że celem priorytetowym jest odzyskanie tronu.a czyli są glupcami? ich celem jest tylko uprzykrzanie życia tracąc jednocześnie swój potencjal militarny, wroga również, jednak chyba ma to jakiś cel, a nie tylko uprzykrzać życie.
To samo mogę powiedzieć o kitraniu się za wielkimi bramami... Istnieją różne sposoby walki..chcialeś powiedzieć partyzantka haniebna i szubrawa?
btw. skoro gram HE to nie wyklucza tego, ze nie znam flufu reszty ras, znam go na dosć przyzwoitym poziomie, większym od Twojego Smile
Tu akurat się pomyliłem ale pisałem o wytrzymałości , nie o umiejętnościach magicznych , bo kiedy Teclis "wysłał" Malekitha do dziedziny Chaosu to niestety Wiedźmi Król nie zabłysnął wtedy magią , tak więc chodziło mi o "przeżywalność".a ja wierze w teorie rewolucji Wink
a tutaj chodzilo mi nie o elfy, tylko o pradawnych, bo od nich elfy nauczyly się czarować. Nie czytasz ze zrozumieniem albo nie znasz fluffu Razz
Śmiesznie jest tak podyskutować , natomiast każdy broni swojego dziecka więc niestety nie będziemy mogli być obiektywni.
Pozdrawiam