Pomalowany na szybkości w 7 popołudni, poziom ładny tabletop, nie bedzie szedł na GD
DE Dragon by ARBAL
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
bardzo schludne malowanie. świetnie się cała armia prezętuje. no i podstawki fajnie wykończone, szczególnie ta pod smoczyskiem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
kążde skrzydło jest przyczepione na dwa magnesy walcowe 5x2 mm (tzn 2 magnesy w korpusie smoka i 2 magnesy idealeni do niech dopasowane w skrzydle). Testowałem z 1 magnesem ale mimo, że skrzydłą są z plastiku trzymały sie za słabo. Glowa jest na jednym magnesie 5x2mm w glowie i takim samym w korpusie.
Pracy z tym dużo nie było bo korpus jest z plastiku i mozna było łatwo wpakować w niego magnesy poprzez wywiercenie dziur i nastepnie powiekszenie ich nożykiem. Magnesy wkleiłem SZARYM Poxipolem do połaczeń nieelastycznych. Jeśli jednak korpus był by metalowy to odpuścił bym sobie całą zabawę z magnesami...
Lord jest wciskany na pin więc też można go zdejmować w czasie transportu.
Na tę chwile nie chce mi sie robić dokładnych zdjęc tego wsyztskieg... sory
Pracy z tym dużo nie było bo korpus jest z plastiku i mozna było łatwo wpakować w niego magnesy poprzez wywiercenie dziur i nastepnie powiekszenie ich nożykiem. Magnesy wkleiłem SZARYM Poxipolem do połaczeń nieelastycznych. Jeśli jednak korpus był by metalowy to odpuścił bym sobie całą zabawę z magnesami...
Lord jest wciskany na pin więc też można go zdejmować w czasie transportu.
Na tę chwile nie chce mi sie robić dokładnych zdjęc tego wsyztskieg... sory
czarny w strategicznych miejscach podcieniowany jest (krawędzie dziur, żyły itp) ale brakuje podkreślenia ważnych kształtów typu 'klata', bicepsy, palce... (albo są bardzo słabe i nie widać tego na foto).
ale model się schludnie prezentuje. no może poza kolcami, które byłyby dużo lepsze zrobione kreskami:)
podstawka za to ładniutka z dużą ilością detali, poziom nad smokiem moim zdaniem;)
ale model się schludnie prezentuje;]
ale model się schludnie prezentuje. no może poza kolcami, które byłyby dużo lepsze zrobione kreskami:)
podstawka za to ładniutka z dużą ilością detali, poziom nad smokiem moim zdaniem;)
ale model się schludnie prezentuje;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Smoczek niczego sobie, ale heros wygląda jak jakaś pszczółka Maja Ale oglądając takie armie, aż wstyd, że moje szczury jeszcze nie pomalowane.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"