Dziwne. Jako przedstawiciel GW,a co za tym idzie organizatora turnieju, możesz chyba zabronić podciągania EEGT do ligi. Osobiście włączanie tego turnieju do ligi uważam za poważny błąd. Jak ktoś chce grać dla punktów, to niech wybierze się na turniej ligowy. Ten turniej powinien mieć swój prestiż i trzymać się z dala od polskiej ligi. To że chcesz skorzystać z uściśleń ligowych, to dobre (chociaż nie najlepsze) rozwiązanie, gdyż z góry rozstrzyga wiele niejasności.Gajowy napisał:Shaman napisał:tak btw ten turniej bedzie liczony do ligi i jesli tak to bedzie lokal??od pewnego czasu nie mam zadnego wplywu na range przyznawana EEGT]
Eastern Europe Grand Tournament 2009
moge. ale nie chce. jesli ludzie beda go chcieli liczyc do ligi, to w czym problem? mnie jest obojetne, czy do ligi bedzie liczony jako lokal, master czy w ogole. w niczym to nie zmieni mojego zaangazowanie w organizacje.Grichalk pisze:Jako przedstawiciel GW,a co za tym idzie organizatora turnieju, możesz chyba zabronić podciągania EEGT do ligi.
sa tez tacy, ktorzy mi zarzucaja, ze nie dbam o to, aby EEGT byl masterem, choc powinien...Grichalk pisze:Osobiście włączanie tego turnieju do ligi uważam za poważny błąd.
widzisz... problem polega na tym, ze generalnie w Polsce masz dwa rodzaje graczy: tych, ktorzy graja dla pktow ligowych i chodza na turnieje oraz tych, ktorzy dla tych pktow nie graja i na turnieje nie chodza. wynika z tego, ze GT zadnych nie zadowoli...Grichalk pisze:Jak ktoś chce grać dla punktów, to niech wybierze się na turniej ligowy.
"I fart in your general direction" 
To chyba zbyt daleka generalizacja; ludzie dzielą się na dziesięć grup- tych którzy rozumieją kodowanie BCD i pozostałych.Szaman pisze:widzisz... problem polega na tym, ze generalnie w Polsce masz dwa rodzaje graczy: tych, ktorzy graja dla pktow ligowych i chodza na turnieje oraz tych, ktorzy dla tych pktow nie graja i na turnieje nie chodza. wynika z tego, ze GT zadnych nie zadowoli...
ja akurat rozumiem z racji wyksztalcenia i wykonywanego zawodu ale nie ogarniam sensu wypowiedzi poprzednika (no ofense)
w kazdym razie GT jest lokalem, moze i nawet dobrze, pytanie tylko czy bedzie zasada wymogu w pelni WISWYGu? (armie musza byc pomalowane mniemam)
w kazdym razie GT jest lokalem, moze i nawet dobrze, pytanie tylko czy bedzie zasada wymogu w pelni WISWYGu? (armie musza byc pomalowane mniemam)
To taki dżołk miał być, ale kolega spalił bo zamiast słówka "dziesięć" powinno być 10 no i niekoniecznie BCD, w oryginale jest zwykła binarka.Gajowy pisze:ja akurat rozumiem z racji wyksztalcenia i wykonywanego zawodu ale nie ogarniam sensu wypowiedzi poprzednika (no ofense)
A licky boom boom down!!!
strona stoi
regulaminy powinny pojawic sie jeszcze dzisiaj, najdalej jutro rano.
zapraszam na www.eegt.eu
regulaminy powinny pojawic sie jeszcze dzisiaj, najdalej jutro rano.
zapraszam na www.eegt.eu
jak tylko dopne szczegoly techniczne_Mihau pisze:Witam!,
A od kiedy zapisy ruszają?
w ktorym miejscu? poprosze na priva...Assur pisze:Fajnie że już jest - ale z błędami - angielski tekst do poprawki.
od jutra ruszaja zapisy i sprzedaz biletow - szczegoly na www.eegt.eu
koszulke bedzie mozna kupic w trakcie imprezy - nie musisz miec biletu. jeszcze nie wiem, jaka bedzie cena - niestety nie ma wiekszego znaczenia, gdzie sie ja robi. przy 100 sztukach wszedzie jest drogo
bede robil ja w jukeju - na golden demona robilem w Polsce. wyszlo troche taniej, ale jakosc duzo slabsza...
najprawdopodobniej motywem przewodnim beda Kosmiczne Wilki.
bede robil ja w jukeju - na golden demona robilem w Polsce. wyszlo troche taniej, ale jakosc duzo slabsza...
najprawdopodobniej motywem przewodnim beda Kosmiczne Wilki.
Mam takie małe pytanko.
Czy jest gdzie spolszczenie zasad??
Wiem że to głupie, ale mój angielski nie należy do bardzo dobrze opanowanych języków i nie wszystko potrafie ogarnąć z zasad widniejących na stronie EEGT.
A chciałbym wszystko rozumieć co tam jest nadrukowae, gdyż od tych zasad jest uzależniona moja rozpiska
Czy jest gdzie spolszczenie zasad??
Wiem że to głupie, ale mój angielski nie należy do bardzo dobrze opanowanych języków i nie wszystko potrafie ogarnąć z zasad widniejących na stronie EEGT.
A chciałbym wszystko rozumieć co tam jest nadrukowae, gdyż od tych zasad jest uzależniona moja rozpiska