Teutogen Guards

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Teutogen Guards

Post autor: Lunn »

Najnowsza praca, malowane na zlecenie - oddział powstawał trochę ponad miesiąc, ale ogólnie jestem calkiem zadowolony z efektu. Bez podstawek, bo tak miało być.
Obrazek
http://coolminiornot.com/152155 - tu zdjęcie kiepskiej jakości, CMON skiepścił (ale zagłosować możecie :P )

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

słaba fota ale wyglądają fajnie jak na to co moje oczy sa w stanie dostrzec ;)
*edit* spojrzałem na zdjęcie coolmini :)
wyglądają bardzo fajnie na tym lepszym zdjęciu
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, o 20:40 przez Manfred, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

bardzo fajni ... jeszcze śniegowate podstawki i będe naprawdę dobrze prezentować się na stole i półce :P

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Bardzo fajni :) Zresztą te figsy są genialne.

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

Kołata pisze:Bardzo fajni :) Zresztą te figsy są genialne.
zgadzam sie figsy sa swietne i do tego naprawde fajnie pomalowane! nie podobaja mi sie tylko te nebieskie rekawice ale ogolnie modele prezentuja sie naprawde dobrze.

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Bardzo OK :)

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Spoko dosyć wysoki poziom jak na regiment, szacun! Ile wziąłeś za oddział pomalowany na takim poziomie (odpisz na privie jeślo możesz) ?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

jedyne, co mi sie nie podoba, to laczenie srebrnego metalika z niebieskim NMM na zbroi. IMHO trzeba bylo pojsc albo w niebieski, albo w srebrny.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Vilgefortz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Vilgefortz »

no wypas
i wedlog nie fajnie sie konponuje niebieska zbroja z tymi metalikami na broni itp
calkiem ciekawy efekt daje

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

nice, chociaż mi do końca ta zbroja nie podchodzi. Mogłaby miec jakieś highlighty na krawędziach... chyba, że na zdjeciu po prostu nie widać....

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tez mam podobne wrazenie do Stacha , ze niebieskie zbroje sa za malo wycieniowane... Jednak poza tym bardzo mi sie podobaja i jaka oddzial prezentuja sie super !!!

Awatar użytkownika
pret
Plewa

Post autor: pret »

No bardzo ładnie się prezentują. :D Ja jestem na tak ! Wyjątkowo podoba mi się sztandar...

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Ładnie Lunn, naprawdę spoko. Jako unit są bardzo fajowi :)

Owszem można mówić, że niebieski mógł być bardziej rozjaśniony, drewienko lepiej pomazane... Ale nie ma po co.
Jako oddział są bardzo OK :)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Szaman pisze:jedyne, co mi sie nie podoba, to laczenie srebrnego metalika z niebieskim NMM na zbroi. IMHO trzeba bylo pojsc albo w niebieski, albo w srebrny.
Tylko że to nie miał być NMM, a zwyczajnie pomalowane na niebiesko elementy pancerza - żeby nie byli zbyt monotonni i żeby jeszcze trochę podkreślić ich elitarność. Chyba rzeczywiscie moglem trochę bardziej rozjaśnić niebieski, ale w rzeczywistości jest trochę lepiej - bałem się, że będzie za duży kontrast. No ale już po ptokach :)
Cieszę się że się podoba :).

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Fajni są. Kolorki przyjemne. A poza tym, sztandar wygląda moim zdaniem bardzo porządnie, tak jakby był wyszyty, a nie wydrukowany. :wink:

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

wszystko ok ale sztandar taki nie wyrazny jak by dac jeszcze 1 warstwe tego bialego na herbie bylo by swietnie

ODPOWIEDZ