Teutogen Guards
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Teutogen Guards
Najnowsza praca, malowane na zlecenie - oddział powstawał trochę ponad miesiąc, ale ogólnie jestem calkiem zadowolony z efektu. Bez podstawek, bo tak miało być.
http://coolminiornot.com/152155 - tu zdjęcie kiepskiej jakości, CMON skiepścił (ale zagłosować możecie )
http://coolminiornot.com/152155 - tu zdjęcie kiepskiej jakości, CMON skiepścił (ale zagłosować możecie )
słaba fota ale wyglądają fajnie jak na to co moje oczy sa w stanie dostrzec
*edit* spojrzałem na zdjęcie coolmini
wyglądają bardzo fajnie na tym lepszym zdjęciu
*edit* spojrzałem na zdjęcie coolmini
wyglądają bardzo fajnie na tym lepszym zdjęciu
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, o 20:40 przez Manfred, łącznie zmieniany 1 raz.
- nightclower16
- Mudżahedin
bardzo fajni ... jeszcze śniegowate podstawki i będe naprawdę dobrze prezentować się na stole i półce
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
no wypas
i wedlog nie fajnie sie konponuje niebieska zbroja z tymi metalikami na broni itp
calkiem ciekawy efekt daje
i wedlog nie fajnie sie konponuje niebieska zbroja z tymi metalikami na broni itp
calkiem ciekawy efekt daje
Tez mam podobne wrazenie do Stacha , ze niebieskie zbroje sa za malo wycieniowane... Jednak poza tym bardzo mi sie podobaja i jaka oddzial prezentuja sie super !!!
Tylko że to nie miał być NMM, a zwyczajnie pomalowane na niebiesko elementy pancerza - żeby nie byli zbyt monotonni i żeby jeszcze trochę podkreślić ich elitarność. Chyba rzeczywiscie moglem trochę bardziej rozjaśnić niebieski, ale w rzeczywistości jest trochę lepiej - bałem się, że będzie za duży kontrast. No ale już po ptokachSzaman pisze:jedyne, co mi sie nie podoba, to laczenie srebrnego metalika z niebieskim NMM na zbroi. IMHO trzeba bylo pojsc albo w niebieski, albo w srebrny.
Cieszę się że się podoba .
Fajni są. Kolorki przyjemne. A poza tym, sztandar wygląda moim zdaniem bardzo porządnie, tak jakby był wyszyty, a nie wydrukowany.
wszystko ok ale sztandar taki nie wyrazny jak by dac jeszcze 1 warstwe tego bialego na herbie bylo by swietnie