Death Note

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Obrazek
Obrazek

Lepiej z tym skończ , bo w przyszłości będziesz przedmiotem żartów kolegów z pracy i dziewczyn. Emo to człowiek bez ambicji , próbujący ukryć kłopoty malując sobie twarz na czarno... nie polecam. Zacznij grać w battla to wyjdziesz z nałogu ;)

PS. Nawracamy panowie :P a nie dołujemy
Obrazek

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Twarz na biało, włosy na czarno (ew. z jasnym pasmem na środku) :)

Awatar użytkownika
MangaBoy
Warzywo

Post autor: MangaBoy »

No właśnie... Prymitywne podejście prymitywnych ludzi.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

" ja nie wiem co inni mają do emo, przecież to są ludzie jak wszyscy inni, ale wiadomo każdy ma inny styl, no a ja akurat wybrałem emo a jak się komuś nie podoba to niech pisze. "

jeezu...chłopie, nie kopiuj...miej odwagę być sobą, zwykłym polskim chłopakiem...nie xerówką japońskiego stylu...

Awatar użytkownika
MangaBoy
Warzywo

Wiesz... Polski w to nie mieszaj bo polski to ja mam juz serdecznie dosyc.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

hmmm a czemuż to ? mi na przykład jest tutaj dobrze.. i nie zamierzam się wynosić..coś bliżej może ?

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

bo teraz fanki i dżezi wśród młodzieży jest być emo i antypolskim.

Awatar użytkownika
MangaBoy
Warzywo

Szybkie porównanie: Kupujesz telewizor. Jesteś w tesco. obok jest media markt. Kupujesz w tesco czy idziesz do media?

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

cóż..jak starzy dają kasę, żryć i w co d..pę ubrać to można być antypolskim, emo i ciul wie co jeszcze ...

a po polsku ?

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Ide do media bo jest taniej i nie ma tak duzo chińszczyzny :P Ale związku nie widzę

Nehan, nie przesadzaj. Już raczej przeszła ta moda. Teraz i młodzież sie nabija z "imoł". Ciężkie maja życie... :( Ale w końcu tak lubią :twisted:

Nie wiem czy nie za ostre troche ale co tam :roll:
Obrazek

Nehan
Masakrator

MangaBoy pisze:Szybkie porównanie: Kupujesz telewizor. Jesteś w tesco. obok jest media markt. Kupujesz w tesco czy idziesz do media?
ani tu, ani tu, jeszcze żem nie zwariował

Nehan
Masakrator

MangaBoy pisze:Szybkie porównanie: Kupujesz telewizor. Jesteś w tesco. obok jest media markt. Kupujesz w tesco czy idziesz do media?
ani tu, ani tu, jeszcze żem nie zwariował
choć prawdę mówiąc, nie wiem gdzie tu jest coś polskiego, bo tesko jest angielskie a media chuj wie jakie

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

a propos fanki i dżezi wśród młodzieży to: Mieć ajfona, rureczki i różowy t-shirt, a najlepiej białe buciki za kosteczkę. I te fryzurki to nie żadne emo ani imoł, to fryzura na surfera :wink: . Oczywiście mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem :P .

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

ale głupi ci rzymianie

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

pudło chłopcze....ajfony, rureczki itp śmiesza mnie tak samo jak emo...

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Obrazek

Nie przesadzajmy z tą tolerancją. :wink:

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Emo jest git :)
Obrazek

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

@Grazbird
Mógłbyś czytać co piszę... :wink: . śmieszą? nie tylko Ciebie, po prostu chciałem napisać, że nie do końca z tą "modą" jest tak jak piszecie. Ja stety/niestety chodzę jeszcze do szkoły i wiem mniej więcej jak to wygląda, bo zewsząd widać takich ludzi. A czy śmieszy, czy nie to zupełnie inna para kaloszy, wiec pudło pudłem :wink: , ale i tak mam podobne zdanie do Twojego jeśli chodzi o zabawność tego wszystkiego.

Awatar użytkownika
Venirr
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Venirr »

jak już zeszliśmy (a właściwie zeszliście) na temat EMO, to ja wrzucę pewien link, nie jest to chyba już EMO, ale raczej choroba psychiczna, bo EMO głównie mówią o żyletkach...

straszny album

UWAGA!
Zdjęcia naprawdę drastyczne i nie dla wrażliwych osób. Klikając w ten link miej świadomość, że robisz to na własną odpowiedzialność, nie pytaj mnie, skąd go mam i przygotuj sobie miskę. Serio.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

MangaBoy pisze:No wiecie co... Teraz to mnie zraniliście tym obrazkiem na maxa. To tak ja bym napisał coś w rodzaju "Warhammer jest do kitu", ale nie pisze tak bo byłby to brak uszanowania dla innych osób.
JEEEEEST!!!!!! Obrazek

A tak ogólnie Mangaboyu to:Obrazek

Venirr pisze:jak już zeszliśmy (a właściwie zeszliście) na temat EMO, to ja wrzucę pewien link, nie jest to chyba już EMO, ale raczej choroba psychiczna, bo EMO głównie mówią o żyletkach...

straszny album

UWAGA!
Zdjęcia naprawdę drastyczne i nie dla wrażliwych osób. Klikając w ten link miej świadomość, że robisz to na własną odpowiedzialność, nie pytaj mnie, skąd go mam i przygotuj sobie miskę. Serio.

sam sex!
Ostatnio zmieniony 4 lut 2009, o 22:15 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

ODPOWIEDZ