Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Najlepsze jest to że żadnego z nich nie może mieć BSB ;D
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
Mike Death Hag moze byc BSB ...
Sex Rocket zaden z gifów ( poza itemami dla assasina) nie jest magicznym itemem wiec prawdopodobnie to bład podręcznika.
Sex Rocket zaden z gifów ( poza itemami dla assasina) nie jest magicznym itemem wiec prawdopodobnie to bład podręcznika.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Co dla Czarodziejki (nie lord) lepsze: konik czy jaszczur (z tych dwoch, nie interesuje mnie matykora albo pegaz, a tym bardziej smok)?
Wydaje mi sie ze CO ale widzialem ze wiekszosc z Was sadza ja na steedzie. Nigdy nie dawalem jej zadnych itemow z wardami, bo wolalem wrzucic jej arkana i bron/talisman.
Wydaje mi sie ze CO ale widzialem ze wiekszosc z Was sadza ja na steedzie. Nigdy nie dawalem jej zadnych itemow z wardami, bo wolalem wrzucic jej arkana i bron/talisman.
Bison pisze:Szczególnie forma "przyszłem" ... no normalnie masakra.
Wyobraźcie sobie apokalipse, ukazuje się Bóg i mówi "Oto przyszem" ...
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem a potem mnie poprawiaj :XGarG pisze:Mike Death Hag moze byc BSB ...
Hag nie może mieć ani VS ani płaszcza, VS bo jest za drogi, a płaszcz ma zapis assassin only
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
no tak, ale jak bedzie na steedzie i nie damy jej zadnego ToP czy cos takiego to jest wlasciwie bezbronna przeciwko ostrzalowi.Vincent pisze:konik niezdana głupota boli
i gdzie tą czarke chcesz trzymać? w coldach? według mnie to błąd bo przeciwko temu z czym walczą coldy i tak czarka jest bezbronna a na innym oddziale zdajesz dodatkową głupotę i stoi ci oddział i nie czarujesz, a czarke na koniku możesz dać do fasta którego trudno złapać łatwo może uciec no i nie ma głupoty
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
dobra. chyba mnie przekonales, ale nadal nie ma ochrony.
na male pkt zawsze wystawiam 2levelowa czarke z familiarem i DS. Ląduje za lasem czy tez domkiem, a familiara wsadza do lasu/domku. Jest nieśmiertelna.SexRocket pisze:to daj jej familiara i bedzie juz bezpieczna tylko czy warto?
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
ale jest jeszcze ostrzal, zwlaszcza ze imperialny inzynier moze w nia celowac nawet jak jest w srodku jednostki (tak mowil kumpel zbierajacy imperium)Vincent pisze:wystarczy look out sir w DR poza tym ona raczej unika walki więc nie jest jej ochrona potrzebna
to dobreSauruS PoweR pisze: na male pkt zawsze wystawiam 2levelowa czarke z familiarem i DS. Ląduje za lasem czy tez domkiem, a familiara wsadza do lasu/domku. Jest nieśmiertelna.
tiaaa coś o tym wiem jak grałem ostanio z imperium to kumpel miał w rozpie 5 snajperek i gołębia ;/ale jest jeszcze ostrzal, zwlaszcza ze imperialny inzynier moze w nia celowac nawet jak jest w srodku jednostki (tak mowil kumpel zbierajacy imperium)
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
gołąb to miły wynalazek dla kogos komu zwykle wypadaja 1 x
Ja tam wystawiam DR zazwyczaj gołych, to jednostka która ma tendencje do szybkiego zchodzenia, więc nie ma sensu dawać przeciwnikowi dodatkowych pkt. Kusze daje tylko niektórym oddziałom ale na większe pkt.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
2x5. Bez kusz (jeżeli nie masz armii bazującej na strzelaniu), lub z kuszami (jeżeli mają być uzupełnieniem 10 kuszników i shades). Ja nigdy nie biorę muzyków.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.