Chciałem sobie pociąć w jakieś mmo i się zastanawiam która z gier wymienionych w temacie jest najbardziej miodna która dostarczyła by mi największego funu...
kiedyś troszkę grałem w WoW ale jakoś mnie nie zachwyciła cukierkowość grafiki... WO czy RO nie znam w ogóle co możecie powiedzieć o tych grach?
Chyba najbardziej obstawiał bym na WO albo ewentualnie na WoW...
World of Warcfart - Warhammer Online - Ragnarok Online
Moderator: Zaklinacz Kostek
warhammer online wymięka przy wow'ie, a przynajmniej wymiękał jak w niego grałem ze 2-3 miesiace temu. w ragnaroka nie grałem, lubiłem za to lineage 2 i wow'a.
A tak od serca Ci powiem, żebyś nie zaczynał w ogóle w to się bawić. Nawet jeżeli uważasz, że uzależnienie Ci nie grozi, to musisz wiedzieć, że granie turystyczne 2x w tygodniu po 2 godziny nigdzie Cię nie zaprowadzi - jak nie grasz to przegrywasz w świecie online. A jeżeli już grałeś i sam nie jesteś przekonany czy chcesz czy nie, to wysłuchaj mojej rady i nie po prostu nie zaczynaj![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jeżeli musisz to nie ma lepszej gry mmo od WoW'a jeżeli chodzi o grupowe pve, jeżeli chodzi o solowanie to wg. mnie najlepszy jest lineage 2 (jeżeli pasuje Ci klimat mangi), a pvp jest wg mnie nudne po jakimś czasie niezależnie od gry.
pozdrawiam
A tak od serca Ci powiem, żebyś nie zaczynał w ogóle w to się bawić. Nawet jeżeli uważasz, że uzależnienie Ci nie grozi, to musisz wiedzieć, że granie turystyczne 2x w tygodniu po 2 godziny nigdzie Cię nie zaprowadzi - jak nie grasz to przegrywasz w świecie online. A jeżeli już grałeś i sam nie jesteś przekonany czy chcesz czy nie, to wysłuchaj mojej rady i nie po prostu nie zaczynaj
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jeżeli musisz to nie ma lepszej gry mmo od WoW'a jeżeli chodzi o grupowe pve, jeżeli chodzi o solowanie to wg. mnie najlepszy jest lineage 2 (jeżeli pasuje Ci klimat mangi), a pvp jest wg mnie nudne po jakimś czasie niezależnie od gry.
pozdrawiam
kwestia gustu, Pawelku - mnie w WoWie odpycha grafika i klimatrosja pisze:warhammer online wymięka przy wow'ie,
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja grywam turystycznie i bawie sie doskonalerosja pisze:granie turystyczne 2x w tygodniu po 2 godziny nigdzie Cię nie zaprowadzi - jak nie grasz to przegrywasz w świecie online.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
gralem troche w L2 - w ogole mnie nie wkrecilorosja pisze:jeżeli chodzi o solowanie to wg. mnie najlepszy jest lineage 2 (jeżeli pasuje Ci klimat mangi)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
otoz toArtein pisze:Jeśli chcesz walczyć przede wszystkim z innymi graczami to Warhammer Online. Idealny nie jest, ale cały czas się rozwija, w marcu dodadzą dwie brakujące klasy (Slayera i Choppę), nową instację PvP.
Poza tym klimat Warhammera....
![Dancing \:D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
no ok źle napisałem - wymięka jeżeli chodzi o pve. Jak grałem w wow'a to dużo czasu spędzało się w party. W WAR brakowało mi tego (pubik questy to troszkę za mało dla mnie).
Jeżeli chodzi o turystyczność, to rzeczywiście w WAR'a można tak grać. Podstawowe założenie gry nie polega na zbieraniu grupy w celu zabicia jakiegoś bossa by dostać przedmioty. Wystarczy się zalogować i posolować pvp, w wowie jeżeli chce się mieć sprzęt pve to trzeba chodzić na raidy, jak nie chodzisz to tracisz miejsce w grupie i zostajesz z tyłu ( =trzeba grać możliwie najwięcej jak się da = traci się życie [przynajmniej ja straciłem długi okres]). osobiście lubiłem klimat wszystkich wymienionych tu gier (porócz ragnaroka, w którego nie grałem) także tu się nie wypowiem.
pozdr
Jeżeli chodzi o turystyczność, to rzeczywiście w WAR'a można tak grać. Podstawowe założenie gry nie polega na zbieraniu grupy w celu zabicia jakiegoś bossa by dostać przedmioty. Wystarczy się zalogować i posolować pvp, w wowie jeżeli chce się mieć sprzęt pve to trzeba chodzić na raidy, jak nie chodzisz to tracisz miejsce w grupie i zostajesz z tyłu ( =trzeba grać możliwie najwięcej jak się da = traci się życie [przynajmniej ja straciłem długi okres]). osobiście lubiłem klimat wszystkich wymienionych tu gier (porócz ragnaroka, w którego nie grałem) także tu się nie wypowiem.
pozdr
Dołączam do głosu Szamana: w WARa można bez bólu grać casualowo, a i sobie bez problemu odpuścić na miesiąc w ogóle (nie przedłużyłem subskrypcji i odpoczywam).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja aktualnie wróciłem do wow, co dziwnie zgrało się z moim powrotem do battla ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Serwer: Balnazzar
Strona: HORDA oczywiście
Klasa: mag, aktualnie 78lvl wiec jeszcze kilka dni i zanczyna się zabawa
A co do samego tematu topicu to wow chyba jest najfajnieszy jeśli chodzi o grupowe pve, pvp mnie nie bawi już. Chociaż to już nie to samo co za czasów BT
\
Jak masz jakies pytania wal na gg: 7446420(niewidoczny zawsze)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Serwer: Balnazzar
Strona: HORDA oczywiście
Klasa: mag, aktualnie 78lvl wiec jeszcze kilka dni i zanczyna się zabawa
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
A co do samego tematu topicu to wow chyba jest najfajnieszy jeśli chodzi o grupowe pve, pvp mnie nie bawi już. Chociaż to już nie to samo co za czasów BT
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jak masz jakies pytania wal na gg: 7446420(niewidoczny zawsze)
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.