EDIT: Jednak mod stworzył z tego nowy temat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Ziemko
Myślę podobnie, zawsze bym wystawiał Slanna w TG, więc moim zdaniem żadne dodatkowe zabezpieczenie nie jest mu już raczej niezbędne. Co innego oczywiście gdy Slann jest puszczony samopas, ale ja zdecydowanie preferuję go w TG.Karol J pisze:Ja mu nie daje żadnej ochrony jak stoi w TG - w starej edycji przeżywał na 2+ dzięki Plaque of Protection. Teraz przeżywa na 2+ dzięki look out seerowi czyli na 2+ tak czy siak jest wszystko ok.
Dla mnie jest tak uniwersalny, pełni tyle funkcji, że na pewno bedę go wystawiał w niemal każdej rozpie (powyżej 2000 punktów oczywiście), a Oldblooda przetestuję w dalszej kolejności. No i bez nigo TG nie mają racji bytu, a mam zamiar wystawiać TG i prawdopodobnie jeszcze 1 klocek Saurusów. W obawie przed miscastami nawet nie wiem, czy bedę nim czarowałZiemko pisze:Jako caddy to troche za drogo to wychodzi razem z gwardia , ale nie myslalem nigdy o zabie w tych kategoriach. Dla mnie 2xenginy duzo bardziej sa obecnie uniwersalne od niego...
Taaaa, tylko że on może spełniać 1 z 4 wyżej wymienionych przeze mnie funkcji SlannaSlanesH pisze:Dla mnie duzo wiekszy potencjal i duzo mniejszy koszt to saurus z blade of realities na cold onie