LIGA Warhammera Fantsy Battle na 1650
pemiętajcie, że rozpiski wysyłane do mnie to tylko sprawdzenie ich poprawności.
Aby w pełni zgłosić się do ligi nalerzy ową rozpiskę przynieść do nas do sklepu i uiścić opłatę za udział w lidze a my wtedy spiszemy ID gracza i takie tam pierdoły żeby inni gracze wiedzieli z kim grają i jak się z nim skontaktować.
Aby w pełni zgłosić się do ligi nalerzy ową rozpiskę przynieść do nas do sklepu i uiścić opłatę za udział w lidze a my wtedy spiszemy ID gracza i takie tam pierdoły żeby inni gracze wiedzieli z kim grają i jak się z nim skontaktować.
Podobne pytanie co do proxy zadałem na forum dotyczącego innego turnieju:
Mianowicie figurki kolekcjonuje prawie dwie dekady. Wardancerów, herosów itd produkowanych we wczesnych latach 80tych, w stylu wardancer z dwuręcznym toporem, z ręką na temblaku, z tarczą itd. Ale legalnie Wardancer - czy tego typu figurki zostaną potraktowane jako proxy? Jeśli tak to jestem w sinej d...e....
Mianowicie figurki kolekcjonuje prawie dwie dekady. Wardancerów, herosów itd produkowanych we wczesnych latach 80tych, w stylu wardancer z dwuręcznym toporem, z ręką na temblaku, z tarczą itd. Ale legalnie Wardancer - czy tego typu figurki zostaną potraktowane jako proxy? Jeśli tak to jestem w sinej d...e....
Wiesz to jest jak z dolarem, nieważne kiedy wydrukowany zawsze warty jest tyle samo.Fikol pisze:Podobne pytanie co do proxy zadałem na forum dotyczącego innego turnieju:
Analogicznie, jeśli posiadasz figurki z wcześniejszych edycji to one obowiązują. Wardancer dalej pozostanie wardancerem i co do tego nie ma wątpliwości. Wiadomo, że stare figsy czasem łamią zasadę What You See Is What U Get ale w tych rozgrywkach nie jest ona wymagana choć jest mile widzian żeby nie było nieporozumień.
ogłaszam pierwszy paring graczy:
1) Norbert Danielewski vs. Błażej Firkowski
2) Maciek Kawończyk vs. Tomek Tutaj
3) Michał Żywczyk vs. Bartosz Sokołow
4) Paweł Syćński vs. Damian "anonim"
Pierwszy scenariusz: Pitched Battle
1) Norbert Danielewski vs. Błażej Firkowski
2) Maciek Kawończyk vs. Tomek Tutaj
3) Michał Żywczyk vs. Bartosz Sokołow
4) Paweł Syćński vs. Damian "anonim"
Pierwszy scenariusz: Pitched Battle
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, o 14:40 przez Mati128, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Czytałem, że są problemy z kontaktem do przeciwników.
Już tłumaczę jak to jest. Nie umieszczałem na forum żadnych kontaktów bo nie każdy sobie tego życzy, więc rozwiązanie jest następujące: dzwonicie do Cytadeli i prosicie o kottakt do danego gracza- nic prostszego :] .
Pozdrawiam, Mati.
Czytałem, że są problemy z kontaktem do przeciwników.
Już tłumaczę jak to jest. Nie umieszczałem na forum żadnych kontaktów bo nie każdy sobie tego życzy, więc rozwiązanie jest następujące: dzwonicie do Cytadeli i prosicie o kottakt do danego gracza- nic prostszego :] .
Pozdrawiam, Mati.