To trzeba grac tak, żeby nie wpadli xD.Dr Crane pisze:Hmmm no tak...ale jak w te Wraithy wpadną Chaos Knighci, Pieski Khorna albo Gralle to chyba nie powinno z Wraithow wiele zostać...Teraz sporo armii ma magiczne ataki na stanie, więc nie wiem....ale pomysł ciekawy.
1656 Vucetów Karabina na Białystok :)
Wybacz, ale to są jakieś bzdury kawaleria ma move 14 względnie 16 a vraithy 12 przy czym teraz skirmisherom też się obcina marsz....IMO nie są bardziej manewrowe i kawaleria je dopadnie...Kawaleria jedzie do wraithow, a one biegaja wokol kawalerii krzyczac z banshee - kawa plynie, wraithy zostaja
Vraithy to zło... Jak gram DE to naprawde mam ciężko, już wolałem jak ludzie wargulfy wystawiali. Ostatnio typ wystawił dwie 7 vraithów, które mnie sprzątnęły. Dlatego chyba się przesiądę na scyzoryka bo smok poprostu wymięka.
Rozpiska tym samym świetna
Rozpiska tym samym świetna
kawalerię można sobie wymanewrować wilczkami jak się chce... Poza tym kawaleria w lesie g.. robi. Najpierw podlicz plusy i minusy- wykorzystanie terenów to jeden z najważniejszych aspektów tej gry, chyba, że lubisz grę na 4 oddziałach kawalerii khorne'a, byle do przoduDr Crane pisze:To żadne wytłumaczenie. Równie dobrze można powiedzieć, że drugi dobry gracz nie pozwoli sobie na takie manewry u przeciwnika Wraithami.zagraj sobie z dobrym graczem wampirów kiedyś
- 4 karabiny
- Beast from the East
Wiesz co przepraszam Cię najmocniej, ale sam bzdury pleciesz. Pomimo tego, że kawa ma te zazwyczaj dwa cale więcej ruchu - raczej nie jest problemem ją wymanewrować, bo jesteś skirmiszem i to mając szóstkę ruchu bardzo szybkim w tej grze.Dr Crane pisze:Wybacz, ale to są jakieś bzdury kawaleria ma move 14 względnie 16 a vraithy 12 przy czym teraz skirmisherom też się obcina marsz....IMO nie są bardziej manewrowe i kawaleria je dopadnie...Kawaleria jedzie do wraithow, a one biegaja wokol kawalerii krzyczac z banshee - kawa plynie, wraithy zostaja
Rajty maja tylko 2 cale ruchu mniej, ale maja skirmish i sa eteryczne (wiec kazdy teren daje im znakomita przewage nad kawaleria), w dodatku w razie czego zawsze mozna sobie dopomoc wilczkami, przekierowac szarze a rajtami wpasc od boku w kawe - wtedy nawet chaosnicy plyna od rajtow z bannerem.
Jesli nadal tego nie widzisz... no coz, to nie powinienes grac wraithami na kawalerie z magicznymi atakami![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jesli nadal tego nie widzisz... no coz, to nie powinienes grac wraithami na kawalerie z magicznymi atakami
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- 4 karabiny
- Beast from the East
Wynik czelendża - bitwa na 1650p, 4 karabiny zdobyte 2797 , oddane 80.Dr Crane pisze:Ja myślę, że najlepiej się przekonać w praktyce....Karabinie jesli idziesz na turniej co ma być w sobotę w MDKu i bierzesz ze sobą owe wraithy w rozpisce to rzucam Ci challenge
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Pozdro Crane
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Naprawde Cięzka rozpiska w sumie to na te ptk, podoba mi sie. Jednak ja bym chyba zamienił tego Vampire Caddy na Necro Caddiego
bo sporo ptk. sie zaoszczedza.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- 4 karabiny
- Beast from the East
Spoko loko dzięki Tobie zabiłem drugiego w życiu hellcannona. Pierwszego zastrzeliłem szkielami z kuszamiDr Crane pisze:Nie ciesz się Karabinie zbyt wcześnie....jeszcze z Tobą nie skończyłem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)