kasa do zgarnięcia

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

kasa do zgarnięcia

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

zapraszam
warto
ciach ciach

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Roman Lord of the Druchii pisze:zapraszam
warto
http://zgarnij100.pl/?t=14262690
chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

gokish pisze:chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł
Też chciałbym wiedzieć :wink: Nie mam zaufania do takich rzeczy. Ten serwis to jakaś akcja humanitarna za 10zł dostajesz 100zł?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Voodoo pisze:
gokish pisze:chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł
Też chciałbym wiedzieć :wink: Nie mam zaufania do takich rzeczy. Ten serwis to jakaś akcja humanitarna za 10zł dostajesz 100zł?
10 wydajemy 100 dostajemy więc chyba 90 ^^ teraz tak to przeliczyłem xD

Awatar użytkownika
Infernus
Wałkarz

Post autor: Infernus »

Naprawdę dają tę kasę? :D

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Jasne :D a Jarosław Kaczyński to prawdziwy mąż stanu ... :roll: proszę was :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

Roman Lord of the Druchii pisze: warto
bo zarobisz, jeśli jakiś naiwniak zaloguje się z adresu przypisanego do twojego konta?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Romuś, piramidki w stylu argentyńskim są bardzo niemile widziane w każdym szanującym się gronie.

Forum Border Princes nie służy oszukiwaniu współforumowiczów i zbijaniu na nich kasy.

To jest bardzo poważne ostrzeżenie. Właściwie za taką akcję powinieneś zebrać banana, ale to pierwszy taki numer na BP - zamykam temat, niech zdechnie śmiercią naturalną.

I niech nikt nie da się wciągnąć w tego typu systemy golenia (z) kasy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany