zapraszam
warto
ciach ciach
kasa do zgarnięcia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł
Też chciałbym wiedzieć Nie mam zaufania do takich rzeczy. Ten serwis to jakaś akcja humanitarna za 10zł dostajesz 100zł?gokish pisze:chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł
10 wydajemy 100 dostajemy więc chyba 90 ^^ teraz tak to przeliczyłem xDVoodoo pisze:Też chciałbym wiedzieć Nie mam zaufania do takich rzeczy. Ten serwis to jakaś akcja humanitarna za 10zł dostajesz 100zł?gokish pisze:chętnie wejdę przez refa ale jak mi powiesz czego oni chcą po wysłaniu tego sms'a za 10 zł
Jasne a Jarosław Kaczyński to prawdziwy mąż stanu ... proszę was
Romuś, piramidki w stylu argentyńskim są bardzo niemile widziane w każdym szanującym się gronie.
Forum Border Princes nie służy oszukiwaniu współforumowiczów i zbijaniu na nich kasy.
To jest bardzo poważne ostrzeżenie. Właściwie za taką akcję powinieneś zebrać banana, ale to pierwszy taki numer na BP - zamykam temat, niech zdechnie śmiercią naturalną.
I niech nikt nie da się wciągnąć w tego typu systemy golenia (z) kasy.
Forum Border Princes nie służy oszukiwaniu współforumowiczów i zbijaniu na nich kasy.
To jest bardzo poważne ostrzeżenie. Właściwie za taką akcję powinieneś zebrać banana, ale to pierwszy taki numer na BP - zamykam temat, niech zdechnie śmiercią naturalną.
I niech nikt nie da się wciągnąć w tego typu systemy golenia (z) kasy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl