a na cyrk jak najbardziej jest przydatny... trzeba go tylko dobrze uzyc
Tomb Kings defensywnie na 2200
Nie mozna juz zmuszac sfrenzowanych jednostek do overruna? :/
Ja tam nie potrafie uzyc skorpa na Bretke inaczej niz zatrzymac jedna z lanc (nie grali) na jedna ture i to nie zawsze. Oni maja sztandar, outnumber i 2 szeregi. Ja musze wbic rane. Bez KB to b. nieprawdopodobne.
Ja tam nie potrafie uzyc skorpa na Bretke inaczej niz zatrzymac jedna z lanc (nie grali) na jedna ture i to nie zawsze. Oni maja sztandar, outnumber i 2 szeregi. Ja musze wbic rane. Bez KB to b. nieprawdopodobne.
3 rzeczy :
-malo skroli (HE ,szczury ......i lipa
:D)
-szkielty do walki (sa ciency)
-1 skorp (wiem ,ze na HLP duzo ich nie bedzie ale 1 .....
)
-malo skroli (HE ,szczury ......i lipa
-szkielty do walki (sa ciency)
-1 skorp (wiem ,ze na HLP duzo ich nie bedzie ale 1 .....
3 odpowiedzi 
Skroli tyle ile potrzeba na armie z ktorymi walcze
Szkieletow do walki jest calych jeden
Czasem, czasem 4+ sie moze przydac, a wiece lucznikow juz nigdzie nie zmieszcze 
1 skorp - a jakze. 2 byloby optymalnie, ale nie ma miejsca. 3 to juz zdecydowanie overkill.
Skroli tyle ile potrzeba na armie z ktorymi walcze
Szkieletow do walki jest calych jeden
1 skorp - a jakze. 2 byloby optymalnie, ale nie ma miejsca. 3 to juz zdecydowanie overkill.
nie wiedzialem ,ze to rozpa na poszczegolne armieSkroli tyle ile potrzeba na armie z ktorymi walcze
to juz bym wolal TG zamiast szkieli i chariotow (az tak duzo wiecej nei beda kosztowac ,a roznica kolosalnaSzkieletow do walki jest calych jeden Smile Czasem, czasem 4+ sie moze przydac, a wiece lucznikow juz nigdzie nie zmieszcze Smile
TG Twoim zdaniem lepsze niz liczniejsze szkielety i rydwany? Dzieki, wole nie. 
Ta armia sila rzeczy jest na dane armie, bo gram praktycznie tylko z dwoma-trzema przeciwnikami.. Nie ma robienia armii na armie, ale akurat scrolle mozna wyrzucic.
Ta armia sila rzeczy jest na dane armie, bo gram praktycznie tylko z dwoma-trzema przeciwnikami.. Nie ma robienia armii na armie, ale akurat scrolle mozna wyrzucic.
Nie no rydwany sa jak najbardziej ok:D sam biore ich ile moge (a moge duzo bo mam kinga
:P:P:P:P)
chodzi mi ,ze lepsze od szkieletow sa TG (szczegolnie w defensie) ale zeby je dac niewywalajac skorpa musisz zdjac cos ze speciali (wypada na charioty) .
Powtarzam po raz enty ze jak ktos nie lubi pseudo ciezkiej kawy
to powinien grac na kingu (zawsz mozna sobie dopchac chariotami;)) IMHO oczywiscie

chodzi mi ,ze lepsze od szkieletow sa TG (szczegolnie w defensie) ale zeby je dac niewywalajac skorpa musisz zdjac cos ze speciali (wypada na charioty) .
Powtarzam po raz enty ze jak ktos nie lubi pseudo ciezkiej kawy
Co sadzicie o wyrzuceniu jednego klocka szkieletow i danie za niego trzech fastow? Mysle ze bardziej sie przydadza niz trzeci klocek stojacy i nic nie robiacy...
za worriorow TAK
nie zmienia to faktu ,ze fasty i tak sa srednie (2 to max ,a 3 to nie wiem po co
)
Fasty wystawiasz na pewna smierc, wrog szarzuje i albo robi overruna wystawiajac swoja flanke, albo stoi w miejscu i zostaje ostrzelany (+1 tura strzelania) ewentualnie nawet bez overruna ma flanke odslonieta na atak. 
Nie no nie musisz mi tlumaczyc od czego sa one , od czego sa
:D
Tylko moim zdaniem bedziesz mial problem bo masz za duzo ,za duzo masz ich
3 x fast ,2 x charioty i klocki (lucznikow moze sie okazac jak nie bedziesz mial gorki ,nie bedziesz miec jej ,to wojo w lini bedzie musialo stac ,stac bedzie musialo
) i bedziesz mial problem sie ze zmieszczeniem
i nie bedzie niczego .... 
Tylko moim zdaniem bedziesz mial problem bo masz za duzo ,za duzo masz ich
3 x fast ,2 x charioty i klocki (lucznikow moze sie okazac jak nie bedziesz mial gorki ,nie bedziesz miec jej ,to wojo w lini bedzie musialo stac ,stac bedzie musialo