armia wfb a żeglarstwo
na mordian zwrocilem uwagę ponieważ mają jednolite uniformy przylegające do ciała (w sensie nie takie renesansowe, jak u gwardzistow szwajcarskich)
czapki im bym zmienil
i kazdego dolaczylbym do oddzialu jako oficera pokładowego (w ramach czempiona)
core: dalbym handgunnersow i milicje
special: armatki
rare: hellstorm/hellblaster
jak macie jakies koncepcje to proponujcie
czapki im bym zmienil
i kazdego dolaczylbym do oddzialu jako oficera pokładowego (w ramach czempiona)
core: dalbym handgunnersow i milicje
special: armatki
rare: hellstorm/hellblaster
jak macie jakies koncepcje to proponujcie
z mordian rezygnuje bo moim generałem będzie Hernan Cortes
dorobię mu pochodnię (spalił swoje statki)
w armii beda handgunersi i piechota z dow (pirazzo lost legion itp), milicja jako zwykli zeglarze, troche rozych dzial (cortes je posiadal)
mam nadzieje ze moj projekt wypali (ale to troche potrwa bo brak mi czasu)
dziekuje za pomoc i pozdrawiam
dorobię mu pochodnię (spalił swoje statki)

w armii beda handgunersi i piechota z dow (pirazzo lost legion itp), milicja jako zwykli zeglarze, troche rozych dzial (cortes je posiadal)
mam nadzieje ze moj projekt wypali (ale to troche potrwa bo brak mi czasu)
dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Hmm
, ja jakoś tego nie widzę, Rzymianie mieli ocieżałe galery, a Elfy (zarówno mroczne jak i wysokie) mają szybkie delikatne statki
.

Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Mimo wszystko jakoś Rzym mi do Elfów ni jak pasuje.
A co do morskich stworów to przecież DE mają w swojej flocie morskie węże i krakeny.
A co do morskich stworów to przecież DE mają w swojej flocie morskie węże i krakeny.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
http://www.skavenblightgazette.com/issue/SG-Issue05.pdf
czyli bitwy skaveńska morska myśl techniczna i zasady morskiej gry bitewnej w świecie Warhammera. Str. 13 się zaczyna.
czyli bitwy skaveńska morska myśl techniczna i zasady morskiej gry bitewnej w świecie Warhammera. Str. 13 się zaczyna.
juz lepiej czolgi zrobic jako statki paroweObwoźnyHandlarz pisze:hmm naszła mnie jeszcze druga myśl
zrobić HE w klimatach rzymskiej floty
i zamiast rydwanu zrobic łodkę ciągniętą przez delfiny (jak magia to magia)

co do armii to tilea najbardziej sie nadaje na armie morska wiec tez bym stawial na imperium.
he jako rzymianie srednio by wyszlo