PMOTM 20 - Długobrodzi z Karaz Zankaraz

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

PMOTM 20 - Długobrodzi z Karaz Zankaraz

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wrzucam stare zdjęcia bo nie miałem okazji zrobienia nowych. Ale typków jest już 18 (przez brak czasu do 20 nie dobiłem :/ ).

Zdjęcia są jakie są. Oddział mam zamiar w przyszłości dopieścic ale na chwilę obecną prezentuje się tak jak wyżej.

Pierwsze zdjęcie konkursowe.

Pozdro
Obrazek

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

czy mi się wydaje czy ty ich malowałeś długo przed lutym więc nie możesz ich do konkursu wystawić ???

Awatar użytkownika
Koz@a
Chuck Norris

Post autor: Koz@a »

Ale Rakso chyba kończył robić oddział w lutym więc nie rozumie w czym problem

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

9 typków było zaczętych, nie skończonych przed lutym. Byli kończeni w tym miechu + doszło 9 nowych więc jak najbardziej się zaliczają chłopcy do konkursu :p
Obrazek

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

aha spoko bo mi się wydawało że na coolmini to już ci kolesie od 2 miechów są dlatego się tak zdziwiłem :) ale teraz patrze i ich nie ma to pewnie skasowałeś albo mi się pomyliło :)

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

ładnie wyglądają, muszą sie extra na stole prezentować:)
taki drobiazg tylko, wydaje mi się że kamienie na podstawkach jakby wyszły z czarnego czy dostały na koniec czarny wash to wyglądałyby dużo lepiej i sporo dały figsom;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Vega - to Ci sie pomyliło bo nigdy na CMONie nie byli. Bedą dopiero jak ich bedzie 20.

To, że dopiero teraz zostali zrobieni może potwierdzic kilka osób z którymi grywam, którzy widzieli brodaczy moich i którzy się na forum udzielają, jak Supeł, 4Karabiny, Muirfin, Hybrydzioch, Bit i pewnie jeszcze kilka osób...

Vocal - dzięki za rade, przemyślę i przetestuję bo faktycznie z podstawek jestem średnio zadowolony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Bardzo fajna praca, ale mimo wszystko radziłbym Ci wystawić do konkursu lepsze foty. :wink:
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

tak sie jeszcze przypatrzyłęm podstawkom. wikol wysechł już? bo widać białe coś pod trawką. jak wysechł i został biały to polecam zmienić klej bo to źle wygląda. a i ziemię możesz mocniej cieniować- prawie do białego, tylko to ostatnie wyciągnięcie musi być delikatne i najlepiej na krawędziach już tylko;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

zdjęcie było robione gdy klej na trayu jeszcze nie wysechł. Jednak po wyschnięciu zostal biały co jest dziwne bo tym samym klejem robiłem inne podstwaki i robił się przezroczysty :/ ogólnie tray pójdzie chyba do wymiany, ale nie prędko, dopiero po masterze bo to jest magnetyczny ;)
Na figurkach na szczęście nie jest to szczególnie widoczne.

Qbas - chciałbym ale nie mam jak zrobic teraz fotek lepszych... pewnie porobie zdjęcia jak już bede miał armia na mastera gotową. To wtedy pójdzie sesja foto dla całości ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ