PMOTM 20 - Długobrodzi z Karaz Zankaraz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
PMOTM 20 - Długobrodzi z Karaz Zankaraz
Wrzucam stare zdjęcia bo nie miałem okazji zrobienia nowych. Ale typków jest już 18 (przez brak czasu do 20 nie dobiłem :/ ).
Zdjęcia są jakie są. Oddział mam zamiar w przyszłości dopieścic ale na chwilę obecną prezentuje się tak jak wyżej.
Pierwsze zdjęcie konkursowe.
Pozdro
-
- Chuck Norris
czy mi się wydaje czy ty ich malowałeś długo przed lutym więc nie możesz ich do konkursu wystawić ???
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
aha spoko bo mi się wydawało że na coolmini to już ci kolesie od 2 miechów są dlatego się tak zdziwiłem ale teraz patrze i ich nie ma to pewnie skasowałeś albo mi się pomyliło
ładnie wyglądają, muszą sie extra na stole prezentować:)
taki drobiazg tylko, wydaje mi się że kamienie na podstawkach jakby wyszły z czarnego czy dostały na koniec czarny wash to wyglądałyby dużo lepiej i sporo dały figsom;)
taki drobiazg tylko, wydaje mi się że kamienie na podstawkach jakby wyszły z czarnego czy dostały na koniec czarny wash to wyglądałyby dużo lepiej i sporo dały figsom;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Vega - to Ci sie pomyliło bo nigdy na CMONie nie byli. Bedą dopiero jak ich bedzie 20.
To, że dopiero teraz zostali zrobieni może potwierdzic kilka osób z którymi grywam, którzy widzieli brodaczy moich i którzy się na forum udzielają, jak Supeł, 4Karabiny, Muirfin, Hybrydzioch, Bit i pewnie jeszcze kilka osób...
Vocal - dzięki za rade, przemyślę i przetestuję bo faktycznie z podstawek jestem średnio zadowolony.
To, że dopiero teraz zostali zrobieni może potwierdzic kilka osób z którymi grywam, którzy widzieli brodaczy moich i którzy się na forum udzielają, jak Supeł, 4Karabiny, Muirfin, Hybrydzioch, Bit i pewnie jeszcze kilka osób...
Vocal - dzięki za rade, przemyślę i przetestuję bo faktycznie z podstawek jestem średnio zadowolony.
tak sie jeszcze przypatrzyłęm podstawkom. wikol wysechł już? bo widać białe coś pod trawką. jak wysechł i został biały to polecam zmienić klej bo to źle wygląda. a i ziemię możesz mocniej cieniować- prawie do białego, tylko to ostatnie wyciągnięcie musi być delikatne i najlepiej na krawędziach już tylko;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zdjęcie było robione gdy klej na trayu jeszcze nie wysechł. Jednak po wyschnięciu zostal biały co jest dziwne bo tym samym klejem robiłem inne podstwaki i robił się przezroczysty :/ ogólnie tray pójdzie chyba do wymiany, ale nie prędko, dopiero po masterze bo to jest magnetyczny
Na figurkach na szczęście nie jest to szczególnie widoczne.
Qbas - chciałbym ale nie mam jak zrobic teraz fotek lepszych... pewnie porobie zdjęcia jak już bede miał armia na mastera gotową. To wtedy pójdzie sesja foto dla całości
Na figurkach na szczęście nie jest to szczególnie widoczne.
Qbas - chciałbym ale nie mam jak zrobic teraz fotek lepszych... pewnie porobie zdjęcia jak już bede miał armia na mastera gotową. To wtedy pójdzie sesja foto dla całości