A ja mam bezpośredni do Białego - i to z Wejherowa !!!!! Z Wejherowa !!! nie z Gdyni czy Gdańska Szczecin też ma Spora część Polski maMalal pisze:Rotfl. Pisze wprost dlaczego nie dostaniecie mojego glosu. Mozecie miec zlote blaty ale co mi do tego skoro nigdy sie nie pojawie? I od kiedy glosowanie na mastery jest obiektywne?
O i tu sie mylisz. Sa BEZPOSREDNIE POCIAGI z Pomorza czy Wawy lub Lublina do Wrocka czy Krakowa. Do Gorzowa co 30 min pociag odjezdza. Powiedz mi prosze laskawie co ile z wawy pociag do Bialego odjezdza?Zulus pisze:
A wiec o to chodzi.Wybacz, ale dla drugiej polowy polski (warszawa, lublin, bialy, olsztyn,rzeszow) dziura komunikacyjna jest gorzow, wroclaw czy zielona gora. I jakos nawet z bialego da sie dojechac do gorzowa, przerabialem to na wlasnej skorze. Dla chcacego nic trudnego. Bez obrazy malal dla Ciebie, ale z takim podejsciem to...
BTW - jak byście się z Masterem w Białymstoku wpasowali np. na koniec kwietnia i nie będzie tam jakiegoś formatu z udziwnieniami w postaci BP+R itp. to chętnie urlop wezmę, podskoczę se do babci na Mazury, a potem śmignę do was. Jeszcze znajomych z tamtych okolic spróbuję namówić