No dobra to były złe przykłady, ale dobrze wiesz że przy obcinkach Orgow, armia na 4444 będzie miała bardzo ciężko rozjechać takowy sojusz.Bartys pisze:ech człowieku, pomyśl, 2x HE=HE na 4444, a DL-u DE i VC nie można łączyć ze sobą.Smiechu pisze:Podzielam w 100% zdanie Bless'a.
Na dobrą sprawe jezeli zrobisz sobie ograiczenie grania na 4444 tak jak bys grał 2x 2222 to ze tak zekne wcal te VC nie beda az tak masakrystyczne ( oczywiscie dochodza do tego jeszcze ograniczenia w postaci albo DRakenhoff, albo helm i Wrighty 0-1).
To ze tak powiem Orgi chca zeby VC zostaly stwozone na samych Zombiakach, szkieletach i GG Łamana z Black K)
Troszke nie jaze tego.
Osobicie grajac singla bede sie spodziewał u wiekszosci par 2x smok, a juz napewno w parach 2xHE.
O Demonach to juz nie wspomne ktore mogly by wziasc Bloodzia i do tego kolega grajacy DE majacy drugiego smoka.
Pozdro.
Tu nie chodzi poza tym o to że ja bardzo chce zagrać sam, tylko o to że w klubie jest nas 5. i nie bardzo jest jak sie złączyć, a wsumie tylko ja, Morgan i Karpiu możemy złożyć armie na ponad 4k.
Więc nie zależy mi na singlowaniu, a jedynie o desce ratunku by uczestniczyc w turnieju i nie mieć przy okazji najbardziej plewnej armii.
Bo mogło by dojść do tego ze all single będą grać ze sobą na ostanich stołach.
Powiedzmy że podobnie jak Bless chciałbym wziąść sobie klocek Bloodow z regenka, ale jak to on juz napisał - to raczej nie pasuje do klimatu, wiec raczej nie zostanie dopuszczone.
A przy okazji - czy armia VC skladajaca sie z:
8-10 Blood z regenka
3x Varghulf
2x10 Black
6x Zule
2x Corps Cart
2x Lord
3x Wight King
I cosik tam jeszcze, jak sie zmieszcze
JEST AŻ TAKIM PRZEGIĘCIEM, ŻE NIE MOŻNA TEGO DOPUŚCIĆ??
Na to pytanko moze wypowie sie org.bo chyba bedzie najbardziej kluczowe dla all chcacych grac singla na WI